Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Eτοιμάζουν ΓΚΕΤΟ 300-400.000 ΛΑΘΡΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ στην Αθήνα... το απόκαλυψε ο Υπουργός κ.Γ.Μουζάλας

ΓΚΕΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. 

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ, ΣΑΣ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΡΑΦΙΚΑ BLOG ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΑΤΑ ΣΑΝ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ! 

Σε ότι σας έχω γράψει τα τελευταία χρόνια.. επιβεβαιώνομαι απόλυτα, θα μου πείτε, τι λες ρε μαλάκα, κομπάζεις που επιβεβαιώθηκες; ΟΧΙ βέβαια.. όταν όμως σας τα γράφουμε μερικές δεκάδες πατριωτικά Blog, μας περνάγατε γενεές δεκατέσερρις και μας λέγατε φασίστες, όταν σας λέγαμε προσέξτε τι ψηφίζετε έρχεται μεγάλη λούμπα και θα πέσετε μέσα και μαζί με σας θα πέσουμε κι εμείς που ΔΕΝ φταίμε δεν ακούγατε! Η ΓΑΜΩΤΣΕΠΗ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ... Να πάρετε καινούργιο τηλέφωνο.. να πάτε με δανεικά στην Αράχωβα, να φτιάξετε εξοχικό στα καμμένα και καταπατημένα, να μην πληρώσετε τους φόρους που σας αναλογούν, να φτιάξετε περιουσίες πατώντας επί πτωμάτων, με υπαλλήλους απλήρωτους και γράφοντας στα αρχίδια σας εφορίες και ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων και η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ... ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ! ΕΕΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΑΕΙ ΠΕΘΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ... ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. 

Και φυσικά ότι γράφω.. δεν αφορά τους αναγνώστες του ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ που σε πείσμα όλων αυτών των ΑΛΗΤΩΝ που πολεμούν διαχρονικά τις ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ φωνές, εσείς εδώ συνεχίζατε και δίνατε το παρών, διαβάζοντας τις αναρτήσεις μου καθημερινά. Αλλά δεν μπορεί όλο και κάποιο ζώον θα έχετε πάρει πρέφα.. όλο και κάποιο ζώον θα είναι φίλος σας... τρίψτε τους τα στη μούρη. να δουν που έφτασαν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ... ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Τώρα που θα έχουμε ΓΚΕΤΟ... 300 ΜΕ 400.000 ΛΑΘΡΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ... για πείτε μου εσείς τα ρουφιανάκια του συστήματος που στο ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ; έχετε καταλάβει ότι η θρησκεία τους έτσι όπως τους την διδάσκουν οι δικοί τους πνευματικοί; καθοδηγητές... είναι ότι ποιο ακραίο έχει παρουσιαστεί ΠΟΤΕ ξανά επάνω σε αυτή τη γη; Το ξέρετε ότι η θρησκεία τους είναι μια επιθετική θρησκεία, που μόνο σκοπό έχει να επιβάλλει τα δικά της πιστεύω σε άλλους λαούς και άλλες θρησκείες; δεν μπορείτε να το βάλετε στο ΓΑΜΩΜΥΑΛΟ ΣΑΣ; Δεν μπορείτε; ΑΝΙΚΑΝΟΙ και σε αυτό το τομέα; ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ; 

Έχετε πάρει πρέφα ότι 300 με 400.000 ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ θα μπορούν ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟ... ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ; ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ; Τα έχετε βάλει αυτά στο μυαλό σας να δείτε που οδηγείτε η χώρα;

Το οικονομικό σκέλος της απόφασης αυτής, το έχετε σκεφτεί; πόσα χρήματα και πόσο προσωπικό θα χρειαστεί για να ταιστούν και να στεγαστούν όλοι αυτοί οι ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ; Ποιος θα πληρώσει; ΕΜΕΙΣ; ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΠΑΤΕ ΚΑΛΑΑ; ΗΛΙΘΙΟΙ, ΖΩΑ, ΖΩΑ, ΖΩΑ!!!

Για ποιο λόγο τα λεφτά που θα δώσουμε για να στεγαστούν και να ταιστούν όλοι αυτοί οι αμφιβόλου προελεύσεως ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ να μην δοθούν στην Παιδεία, στην Υγεία, σε προγράμματα για την ανεργία, σε χίλια δυο προγράμματα και δράσεις που θα ανακουφίσουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!

Πάρτε τώρα την είδηση... και ετοιμαστείτε για.. Νο1. σε σύντομο χρονικό διάστημα έξοδο από την Σένγκεν και έρχεται και καταστροφικό Grexit... χειρότερο από το να φεύγαμε μόνοι μας!!! Πλέον η χώρα βαδίζει με ευθύνη ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΑ ΖΩΑ... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΣΑΝ ΖΩΑ!! Εσείς θα έχετε την αποκλειστική ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στην χώρα... όσοι από εσάς ψηφίσατε τα ΖΩΑ... σαν ΖΩΑ που ψήφισαν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Αλλά επειδή ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ θα σας αφήσουμε να καταστρέψετε το ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ετοιμαστείτε! 

Πάρτε όμως την είδηση... και ξεστραβωθείτε, συνένοχοι στο έγκλημα κατά της ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!! 

«Aνησυχώ. Δύσκολη η κατάσταση για την Ελλάδα» λέει ο υπουργός. Τώρα το σκέφτηκες και εσύ; Έπρεπε να εξαντληθούν τα οριά μας; Γερμανία, Αυστρία και Σουηδία απειλούν με έξοδο της Ελλάδας από Σένγκεν, γράφει ο γερμανικός Τύπος – Πρόταση-σοκ στους Financial Times: Να κρατήσει η Αθήνα τους μετανάστες και η Γερμανία να της διαγράψει χρέος όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε σχετικό άρθρο μεγάλου ειδησιογραφικού πρακτορείου. Θέμα δημιουργίας στρατοπέδου 300-400.000 μεταναστών στην Αθήνα έθεσε ο βέλγος υπουργός Εσωτερικών τη Δευτέρα στη Σύνοδο για το μεταναστευτικό στην Ολλανδία αποκάλυψε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Γιάννης Μουζάλας. «Ο βέλγος υπουργός έθεσε το ανιστόρητο θέμα για στρατόπεδο 300-400.000 μεταναστών στην Αθήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Η Συνθήκη Σένγκεν κινδυνεύει ευρωπαϊκά, η Ευρώπη κινδυνεύει, η Ευρώπη φοβάται. Aνησυχώ» τόνισε ο υπουργός, αναγνωρίζοντας ότι «είναι δύσκολη η κατάσταση για τη χώρα μας όσον αφορά το προσφυγικό».

ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ.... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.