Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ελεύθερη η είσοδος οπλιτών θητείας για αγορές στα ΣΠ-ΕΚΕΜΣ(Στρατιωτικά Πρατήρια) - 19/01/2016

Σήμερα πληροφορήθηκα από τον αδερφό μου, την έγκριση από το ΓΕΣ μιας πρότασης που είχαμε κάνει για την ελεύθερη είσοδο οπλιτών θητείας, τους απλούς στρατιώτες δλδ, για αγορές από τα Στρατιωτικά Σούπερ Μάρκετ(ΣΠ-ΕΚΕΜΣ). 
Είναι μια πάρα πολύ σημαντική απόφαση που θα δώσει ανάσα στις οικογένειες των οπλιτών, αφού για όσο διάστημα θα εκτελούν την θητεία τους, τα μέλη της οικογένειας τους θα μπορούν να ψωνίζουν στα Στρατιωτικά Πρατήρια σε τιμές ΠΟΛΥ καλύτερες από της ελεύθερης αγοράς.
Ενημερώστε φίλους και συγγενείς σας που μπορεί να έχουν παιδιά στο Στρατό, γιατί από ΣΗΜΕΡΑ μπορούν να ψωνίζουν είδη Σούπερ Μάρκετ και άλλα.. με πολύ μεγάλο κέρδος. Είναι μια σημαντική νίκη για όλους τους οπλίτες και τις οικογένειες τους, μέσα στο ζοφερό οικονομικό περιβάλλον που ζούμε.

Η σχετική απόφαση.
Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν της από 14 Οκτωβρίου 2015 πρόταση-ιδέα που είχατε υποβάλλει με θέμα "Στρατιώτες και Στρατιωτικά Πρατήρια", αποφασίστηκε σύμφωνα με τη Φ.449.4/1/765604/Σ.58/19 Ιαν 16/ΓΕΣ/ΔΕΜ/4ο/β ότι επιτρέπεται Η είσοδος στα ΣΠ-ΕΚΕΜΣ των οπλιτών θητείας με την επίδειξη της στρατιωτικής τους ταυτότητας και με δυνατότητα να συνοδεύονται από μέλη οικογενειών τους (α΄ βαθμού συγγενείας).
Σας ευχαριστούμε για την υποβολή της Π-Ι και την ανάδειξη του θέματος στην Υπηρεσία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.