Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Δικαίωση του ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ και δεν πέρασε καν 24ώρο! Το MEGA έδειξε εικόνες από την Madaya που είναι όλες ψεύτικες

Δεν είναι τυχαίο που το ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ δικαιώθηκε σε χρόνο ρεκόρ! Η σιγουριά που είχα ότι τα Ελληνικά ΜΜΕ θα φάνε τα τυράκι και θα παίξουν την είδηση για την Madaya ακριβώς έτσι όπως την μεταδίδουν τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ της Δύσης αλλά και του Αραβικού κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιη.

Σήμερα 12/01/2015 ο τηλεοπτικός σταθμός Πανελλαδικής εμβέλειας MEGA Channel μετέδωσε την είδηση με τις ίδιες τις φωτογραφίες αλλά και το βίντεο που σας παρέθεσα!! Είναι απορίας άξιο πως ο δημοσιογράφος που ετοίμασε το βίντεο δεν έκανε το κόπο να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ! Αλλά όπως σας είπα και όπως πιστεύω.. τα Ελληνικά ΜΜΕ απλά παίρνουν ότι βίντεο μπορούν να εξασφαλίσουν και το μεταδίδουν χωρίς να έχουν κάνει ρεπορτάζ για την ειδήση και χωρίς φυσικά να έχουν επαλήθευση, αφού δέχονται ότι κάποιος άλλος την έκανε, άρα γιατί εγώ να μπω στον κόπο. Έλα όμως που δεν είναι έτσι.. 

Το βίντεο από το Δελτίο ειδήσεων μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο

Και η η φωτογραφία αλλά και το βίντεο που δημοσίευσα εγώ ΠΡΩΤΟΣ... αλλά το MEGA έπαιξε εσφαλμένα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ότι το παιδί αυτό είναι θύμα την ανθρωπιστικής κρίσης στην Madaya, μόνο που το παιδί όπως σας είπα είναι στην Derna της Συρίας πριν καν αρχίσει η πολιορκία της Madaya!!!



Θυμηθείτε τώρα ξανά στο τέλος της ανάρτησης που σας παραθέτω από την έρευνα του ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ... τι είναι αυτό το παιδί και δείτε στο βίντεο του youtube την πραγματική ημερομηνία λήψης του βίντεο στην πόλη Ντέρνα της Συρίας.


Η απόλυτη δικαίωση της έρευνας μου, σε χρόνο ρεκόρ!

Αυτό που πρέπει να κάνετε αγαπητοί αναγνώστες.. είναι να φιλτράρεται τις ειδήσεις και να ψάχνετε για την ΑΛΗΘΕΙΑ και να μην δέχεστε αυτό που θέλουν κάποιοι να σας περάσουν!

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.