Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Πλήρης διάλυση.. δώσαμε στο Λιμενικό της Τουρκίας το δικαίωμα να γελά εις βάρος μας.


Τι αναφέρει η Τουρκική πλευρά σε ότι αφορά την προσάραξη του Ελληνικού Λιμενικού σκάφους σε Τουρκικά όπως φαίνεται ύδατα! 

"Το κέντρο έρευνας και διάσωσης της Ελλάδας επικοινώνησε με την τουρκική ακτοφυλακή για να αναφέρει ότι ένα από τα σκάφη που ήταν στην περιοχή χάλασε καθώς ακολουθούσε βάρκα που μετέφερε πρόσφυγες. "Τότε έξι τουρκικά σκάφη της ακτοφυλακής και ένα αεροσκάφος ξεκίνησαν επιχείρηση διάσωσης".

Και η Ελληνική πλευρά δικαιώνει την προπαγάνδα των Τούρκων αφού μπορεί να μην αναφέρει την είσοδο σε Τουρκικά χωρικά ύδατα.. αλλά δια της πλαγίας το επιβεβαιώνει.

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η επιχείρηση αποκόλλησης του περιπολικού σκάφους της Λιμενικής Αρχής Σάμου, το οποίο είχε προσαράξει νυχτερινές ώρες χθες σε αβαθή, πλησίον τουρκικών ακτών έναντι νήσου Αγαθονησίου, λόγω τεχνικού προβλήματος.

Για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις η Τουρκική πλευρά προχώρησε στο απόλυτο διασυρμό της Ελληνικής πλευράς. Αξίζει να δείτε όλο το βίντεο και πως 6 Τουρκικά σκάφη έχουν φτάσει δίπλα στο χαλασμένο Ελληνικό Περιπολικό σκάφος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.