Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτη σφαλιάρα στους Αμερικανούς από το ΙΡΑΝ. Κρατούνται 10 Στρατιωτικοί και 2 περιπολικά σκάφη στο νησί Farsi στον Περσικό Κόλπο!


Απίστευτη σφαλιάρα υπέστη σήμερα το ηθικό των Αμερικανικών Ενόπλων δυνάμεων.. σφαλιάρα που δεν θα ξεχαστεί εύκολα, είχε φυσικά προηγηθεί πριν 2 ημέρες εκτόξευση ρουκετών και πυραύλων επιφανείας δίπλα από το Αεροπλανοφόρο Τρούμαν και σε απόσταση 1340 μέτρων!

Σήμερα λοιπόν και πριν λίγες ώρες οι Ιρανοί στο νησί Farsi συνέλαβαν 10 Αμερικανούς Στρατιωτικούς με 2 ταχύπλοα περιπολικά σκάφη και τους οδήγησαν στο λιμάνι του νησιου, όπως παραδέχονται οι ίδιοι οι Αμερικανοί έχουν για κάποιον περίεργο λόγο παραβιάσει τα χωρικά ύδατα του ΙΡΑΝ στην περιοχή. Οι Αμερικανοί είναι παγωμένοι και προσπαθούν να καταλάβουν πως τα 2 σκάφη μπήκαν στα Ιρανικά ύδατα, χωρίς όμως να μπορεί να εξηγήσουν τι συνέβη. Ο Λευκός Οίκος δέχεται το λάθος των στελεχών του και έχει ανοίξει ήδη κανάλι επικοινωνίας για την απελευθέρωση των 10 Στρατιωτικών και των 2 σκαφών. Οι Ιρανικές Δυνάμεις μέσω ανεπισήμων καναλιών πληροφόρησης δηλώνουν ότι συνέλλεξαν πληροφορίες από τα GPS των Αμερικανικών σκαφών και ότι από την έρευνα που έκαναν, τα Αμερικανικά σκάφη είχαν μπει για τουλάχιστο ένα μίλι στα χωρικά ύδατα του ΙΡΑΝ.

Στο νησί Farsi υπάρχει Στρατιωτική βάση των Φρουρών της Επανάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.