Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Μήνυμα φωτιά του Πειραιώς Σεραφείμ προς τους ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ, τελέστηκε ο αγιασμός των υδάτων στον Πειραιά.




"Ο κάθε πιστός, κληρικός ή λαϊκός έχει την υποχρέωση κατ’ επιταγή του Χριστού να είναι άλλας" άρχισε τη δήλωση του ο κ. Σεραφείμ, ενώ συνέχισε με μηνύματα για το σύμφωνο συμβίωσης και έστειλε μήνυμα στον Πρωθυπουργό για την ενόχλησή του για το σύμφωνο συμβίωσης.

"Αν είμαστε ζωντανό αλάτι παρεμποδίζουμε τη σήψη και αντιμετωπίζουμε τη σαπρότητα των κοσμικών κοσμοειδώλων. Αλλά το αλάτι έχει και μια άλλη ιδιότητα, επιφέρει δριμύ και οδυνηρό άλγος και αυτό φαίνεται ότι συνέβη σήμερα" είπε ο κ. Σεραφείμ παραθέτοντας και μια περικοπή από το βιβλίο «Σοφία Σολομώντος».

Όταν ρωτήθηκε για την απουσία του πρωθυπουργού από τον αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά απάντησε πως "νομίζω ότι ο λαός έδωσε την απάντηση". Αλλά όταν ρωτήθηκε ξανά είπε: "το μήνυμα του Χριστού είναι μετανοείτε πάντες γιατί ο Θεός είναι κοντά μας. Όσο βρισκόμαστε σε αυτό τον κόσμο καλούμαστε να μετανοούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.