Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Θέλουν επανάσταση αλλά για τα δικά τους συμφέροντα.. ακούς Χίο; Βαφτίζει το νερό, πετρέλαιο ο Χίος και βλέπει επανάσταση στα όνειρα του!


Βλέπετε σε τι παρακμή έχει πέσει η Δημοσιογραφία... 2 αναρτήσεις που έχουν σχέση μεταξύ τους αλλά ένας δημοσιογράφος μπορεί να τις φτιάξει όπως αυτός γουστάρει.

Τι έγινε σήμερα το βράδυ; είχαν βγει στους δρόμους οι οικοδόμοι με κάτι φέρετρα και διαμαρτυρόντουσαν για το ασφαλιστικό.. ε τα έκαψαν όπως βλέπετε και αυτό ήταν όλο.

Η κυβέρνηση και σωστά σκεπτόμενη, είπε δεν βάζω τα ΜΑΤ γύρω από το Μαξίμου μην γίνει πάλι κανά ντου όπως με το ΠΑΜΕ;

Ε και τα ΜΑΤ με την Ασφάλεια και μερικούς με πολιτικά.. τους βλέπει ως φόβο και τρόμο για το σύστημα.





 
Και δείτε και τι γράφει όταν κλικάρεις την ανάρτηση και δεις το περιεχόμενο..

Στέφανε Χίο... κωλοτούμπα δημοσιογράφε... θα είσαι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ... Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ που θα μάθει ότι έγινε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ... μα ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ! Που βάφτισες τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας ως Επανάσταση...

Ποιος, εσύ που πριν μερικούς μήνες έλεγες στον κόσμο, έμμεσα, να ψηφίσει για την ΕΛΠΙΔΑ... και ήρθε η ΕΛΠΙΔΑ και εκεί που έλεγε ο λαός "να την ξεζουμίσουμε", μας γάμησε η ΕΛΠΙΔΑ του ΣΥΡΙΖΑ!

Ασε ρε Χίο... άσε τις μαλακίες.


Ντου για το συμφέρον ΑΛΛΩΝ δεν θα γίνει... ΝΤΟΥ για να διαγραφούν ΧΡΕΗ ιδιωτών ΔΕΝ θα γίνει... ΞΥΠΝΑ Χίο και άσε τις μαλακίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.