Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΦΙΑΣΚΟ η συγκέντρωση για τον φράκτη.. ποιο πολλά τα πανό από τους οπαδούς της πλήρης διάλυσης της χώρας

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

50 με 100 που δεν είχαν τι να κάνουν και μέσα σε αυτούς είχαν, Πακιστανούς, Αφγανούς και ότι μπόρεσαν να μαζέψουν στο δρόμο, έκαναν πορεία ΚΩΜΩΔΙΑ στην Ορεστιάδα!
Η κωμωδία συνεχίστηκε και στις Καστανιές του ΕΒΡΟΥ, όπου βρέθηκαν μπροστά από φραγμό της ΕΛΑΣ με αποτέλεσμα να μην χαλάσουν το πετικιουρ μανικιουρ και να μην καταφέρουν να πλησιάσουν στον φράκτη.

Τα πανό και οι σημαίες όπως βλέπετε είναι περισσότερα από τους διαδηλωτές.. μετά το δεύτερο πανό.. δεν υπήρχε άνθρωπος για δείγμα!!! 

100 ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ... ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ.. ΤΥΧΑΙΟ;




Διαβάστε το ρεπορτάζ όπως το κατέγραψε το http://e-vertigo.gr,

“Η κινητοποίηση αυτή ήταν αρχή, ο αγώνας θα συνεχιστεί”. Με τη δέσμευση αυτή αποχώρησαν από τις Καστανιές οι διαδηλωτές που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις του “διημέρου κατά του φράχτη και υπέρ των ανοιχτών συνόρων”, που πραγματοποιήθηκαν 23 και 24 Ιανουαρίου 2016, σε Αλεξανδρούπολη, Κήπους, Ορεστιάδα και Καστανιές.

Αντιπροσωπεία διαδηλωτών, μετά από διαπραγματεύσεις και σχετική άδεια των αστυνομικών αρχών μετέβη στο “φράχτη” όπου και ανήρτησε πανό στο σύμβολο του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και της κατασταλτικής αντιμετώπισης προσφύγων και μεταναστών.

Οι διαδηλωτές έφθασαν στις Καστανιές λίγο μετά τις 13.30 το μεσημέρι και από την πλατεία του χωριού πραγματοποίησαν πορεία μέχρι το ύψος του τελωνείου, περίπου. Στο σημείο εκείνο είχαν παραταχθεί άνδρες των ΜΑΤ, μπροστά από αστυνομικά λεωφορεία που είχαν τοποθετηθεί κάθετα στο δρόμο. Εκεί έμειναν για μια περίπου ώρα, φωνάζοντας συνθήματα όπως: “τους φράχτες ρίξτε- τα σύνορα ανοίξτε”, “φράχτης σημαίνει πρόσφυγες πνιγμένοι”, “πες το δυνατά, πες το καθαρά, σύνορα ανοιχτά για την προσφυγιά”, “κόψτε τους φράχτες και όχι τις συντάξεις” κ. α...

Όλο το ρεπορτάζ με ακόμα περισσότερες φώτο στο 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.