Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από το Κέντρο Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος 20/01/2016

Τις τελευταίες μέρες, αλλά και όποτε πλησιάζουν εκλογές, οι αρχηγοί του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ, Αβέρωφ Νεοφύτου και Άνδρος Κυπριανού, καθώς και μιμητές τους, επιστρατεύουν ανακρίβειες, διαστρεβλώσεις, έως και ψέματα, προκειμένου να επιρρίψουν στον αείμνηστο πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο, ευθύνες για λόγια που δήθεν είπε, αποφάσεις που δήθεν έλαβε και παραχωρήσεις που δήθεν έκανε.

Όσοι κατά καιρούς ακολουθούν αυτή τη θλιβερή τακτική, εκμεταλλεύονται με τον πλέον προκλητικό τρόπο το γεγονός ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος δεν βρίσκεται πια στη ζωή και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Προφανώς, θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο μπορούν να κρύψουν τα δικά τους λάθη, τις δικές τους παραλήψεις και τις δικές τους υποχωρήσεις πίσω από την ηγετική φυσιογνωμία του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Το Κέντρο Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος, αλλά και κάθε πολίτης ανεξαρτήτως κομματικής ή ιδεολογικής τοποθέτησης, καταδικάζουν αυτή την θλιβερή τακτική με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο.

Λευκωσία, 20 Ιανουαρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.