Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Σε αστυνομικό κλοιό η Τζακάρτα μετά από επίθεση βομβιστών με 6 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Στους δρόμους και ο Στρατός, κυνηγούν βομβιστές που διαφεύγουν με βαρύ οπλισμό.

Σε πανικό η Ινδονησία μετά τις αλλεπάλληλες εκρήξεις και τους πυροβολισμούς που συγκλόνισαν την πρωτεύουσα Τζακάρτα, με αποτέλεσμα επτά άνθρωποι (τέσσερις πολίτες και τρεις αστυνομικοί) να έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμό των τραυματιών σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες. Η αστυνομία αναφέρει πως βομβιστής αυτοκτονίας ευθύνεται για μία από τις εκρήξεις ενώ οι υπόλοιπες οφείλονται σε τρομοκράτες που επέβαινα σε μοτοσικλέτες που πέταξαν χειροβομβίδες. 
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της περιοχής, οι εκρήξεις πραγματοποιήθηκαν σε Starbucks καφέ, στο εμπορικό κέντρο Sarinah και στα γραφεία του ΟΗΕ αλλά και στο κέντρο της Τζακάρτα. Τρεις νέες εκρήξεις σημειώθηκαν στις συνοικίες Cikni, Silpi και Kuningan, κοντά στις πρεσβείες της Τουρκίας και του Πακιστάν. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.