Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Διαδηλωτές του ΠΑΜΕ και συνταξιούχοι γιαλαντζί... έσπασαν στο ξυλό 3 άνδρες των ΥΜΕΤ και τους έστειλαν στο 401ΣΝ, αμέσως μετά ζήτησαν τα ρέστα από την ΕΛΑΣ.

Aπό την στιγμή που ήθελαν να περάσουν τον φραγμό και επιτέθηκαν στα ΜΑΤ, τα ΜΑΤ καλώς αμύνθηκαν και τον έσπασαν στο ξύλο. Φυσικά και έπρεπε να γίνει προσαγωγή και να μετατραπεί σε σύλληψη. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα είναι. Ας πρόσεχε...! δλδ ο αστυνομικός φραγμός θα δέχεται επίθεση και δεν θα αντιδρά; μα θα τρελαθούμε τελείως σε αυτή τη χώρα;

Και η δικαίωση του ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ ήρθε λίγη ώρα αργότερα από άνδρες των ΥΜΕΤ που δημοσίευσαν για το περιστατικό τα εξής, σε καθσετώς φυσικά ανωνυμίας.

Δείτε πρώτα το προσεκτικά επιλεγμένο βίντεο, που φυσικά δεν δείχνει την επίθεση σα ΥΜΕΤ και τον τραυματισμός 3 εξ αυτών.



Η ανακοίνωση μαρτυρία των ανδρών της ΕΛΑΣ.

Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου σήμερα στην πορεία του ΠΑΜΕ.

Μια διμοιρία υμετ με 9 αστυφύλακες χωρισμένη στα 2 πεζοδρόμια στο ύψος των ανθοπολίων της βουλής προκειμένου να αντιμετωπίσει πορεία 700 ατόμων.

Μετά από απρόκλητη και σφοδρή επίθεση που δέχτηκε η εν λόγω διμοιρία και η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 3 αστυφυλάκων στο κεφάλι και στα πόδια ο φραγμός έσπασε και τα άτομα προχώρησαν.

Αυτή είναι η κατάντια που επισημαίνουμε εδώ και πολύ καιρό το γεγονός δηλαδή να μην υπάρχουν διαθέσιμες διμοιρίες για να αντιμετωπίσουν επαρκώς πορείες αλλά και αυτές που είναι διαθέσιμες να είναι πρακτικά αποδεκατισμένες.

ΥΓ. Ευτυχώς όπως ενημερωθήκαμε από τον συνδικαλιστή της υμετ Μιχάλη Καρδιασμένο που μετέβη στο 401ΣΝ ο τραυματισμός του συναδέλφου στο κεφάλι, του οποίου οι διαδηλωτές είχαν αφαιρέσει το κράνος και τον χτυπούσαν ενώ βρισκόταν στο έδαφος, δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός.

Ας τα βλέπουν αυτά οι υπεύθυνοι που οδήγησαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.