Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Γιατί δεν πρέπει να παίζουμε με τον φράκτη στον Έβρο

Ο φράκτης στον Έβρο δεν είναι απλό εμπόδιο, δεν είναι ένας απλός φράκτης, είναι μια γραμμή άμυνας στις ορέξεις της Τουρκίας και των μυστικών της Υπηρεσιών.

Ο περιβόητος φράκτης είναι μια άμυνα, άμυνα στην αθρόα εισβολή κάθε τυχαίου λαθρό που επιχειρεί ίσως από το ποιο δύσκολο και ποιο επικίνδυνο πέρασμα του Έβρου, να περάσει στην Ελληνική επικράτεια. Είναι και μια γραμμή άμυνας στους πράκτορες της Τουρκίας που περνούσαν τα λαθροκαραβάνια αθώων ψυχών μέσα από τα ναρκοπέδια με σκοπό να τα βρουν και να τα καταγράψουν. ο φράκτης και η τάφρος είναι αμυντικές τοποθετήσεις κατά μήκος των συνόρων μας, είναι η βέλτιστη προσπάθεια με ελάχιστο κόστος για ΑΜΥΝΑ. Μια γραμμή  Άμυνας που χρειαζόταν η χώρα και απόδειξη της επιτυχημένης γραμμής άμυνας είναι το σταμάτημα των υπερβολικά μεγάλων ροών που καταγραφόντουσαν όλα τα προηγούμενα έτη.

Πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο φράκτης και τα περάσματα του Έβρου εκατέρωθεν συνοδεύονται από πολύ πυκνά ναρκοπέδια που φυσικά για λόγους ασφαλείας δεν είναι γνωστά, εκτός κάποιων που έχουν σήμανση, όμως υπάρχουν αρκετά και από την μια αλλά και από την άλλη πλευρά που ελάχιστοι(μόνο Στρατιωτικοί) τα γνωρίζουν. Οι Τούρκοι δουλέμποροι που βρίσκονται σε πλήρη συνεργασία με την ΜΙΤ αλλά και με τον Τουρκικό Στρατό, όλα αυτά τα χρόνια παίζουν με τις ψυχές αθώων λαθρομεταναστών στα σύνορα του Έβρου, οι δουλέμποροι ειδικά τα προηγούμενα χρόνια περνούσαν τους λαθρομετανάστες μέσα από τα ναρκοπέδια έχοντας έναν και μόνο σκοπό, να τα βρουν και να τα καταγράψουν, αδιαφορώντας για τις αθώες ψυχές που έπεφταν νεκροί καθημερινά.

Ο φράκτης δεν είναι ένα επιθετικό σχέδιο της χώρας.. είναι ένα καθαρά αμυντικό και φιλόδοξο σχέδιο που τελικά ΠΕΤΥΧΕ και βοήθησε στην αποκλιμάκωση των ροών της λαθρομετανάστευσης αλλά ΠΕΤΥΧΕ να περιορίσει στο ελάχιστο το ελεύθερο πέρασμα Τούρκων πρακτόρων που τα προηγούμενα έτη έκαναν πάρτι...

Οι προσπάθειες για πτώση του φράκτη από Έλληνες; πολίτες το μόνο θα πετύχει θα είναι η υπονόμευση της γραμμής άμυνας της χώρας και μια εισβολή λαθρομεταναστών που θα πνίξει την χώρα με κίνδυνο την αποσταθεροποίηση σε σύντομο χρονικό διάστημα από πράκτορες, ακραίους Ισλαμιστές και τζιχαντιστές.


ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.