Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Ελευθερία

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την ανακήρυξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στο Στάδιο Ελευθερία αλλά και για τους πανηγυρισμούς που αναμένονται να υπάρξουν, θα λάβει η Αστυνομία απόψε, σύμφωνα με τον Αρχηγό της, Μιχάλη Παπαγεωργίου.Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους το μεσημέρι, ο Αρχηγός Αστυνομίας έκανε έκκληση όπως όσοι θα προσέλθουν απόψε στο Στάδιο Ελευθερία να επιδείξουν ωριμότητα και σε καμιά περίπτωση να μην ανάψουν οποιοδήποτε φλογοβόλο, καπνογόνο κ.ά. Εκκληση έκανε επίσης και προς τα επιτελεία των δύο υποψηφίων όπως οι πανηγυρισμοί διεξαχθούν σε κόσμια πλαίσια.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας είπε πως από η ώρα 6.30 το απόγευμα θα ανοίξουν οι είσοδοι για να μπορεί να μπαίνει το κοινό στο Στάδιο Ελευθερία.

Προέτρεψε το κοινό να επιδείξει την αναγκαία ωριμότητα λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του Σταδίου Ελευθερία που είναι 6 με 7 χιλιάδες θέσεις, να εισακούσει και να σεβαστεί τις οδηγίες της Αστυνομίας όταν το Στάδιο γεμίσει.

Αυτοί που θα παραμείνουν έξω από το Στάδιο Ελευθερία, σημείωσε, θα μπορούν να παρακολουθούν την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας από τρεις γιγαντοοθόνες για το τι γίνεται εντός.

Ο κ. Παπαγεωργίου είπε πως τα μέτρα ασφάλειας παραμένουν τα ίδια όπως και την προηγούμενη Κυριακή με μια μικρή διαφοροποίηση.

"Επειδή είναι δεδομένο ότι αυτή την Κυριακή θα έχουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουμε διαφοροποιήσει το ωράριο πέραν των 250 μελών ώστε τον χρόνο που θα χρειαζόμαστε περισσότερα μέλη να έχουμε 255 μέλη περισσότερα. Αντί να έρθουν από το πρωί 255 μέλη θα έρθουν η ώρα 4 το απόγευμα και θα παραμείνουν το 12ωρο τους ή περισσότερο για όσο χρόνο χρειαστεί έτσι τον χρόνο που θα ανακηρυχθεί ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θα επακολουθήσουν οι πανηγυρισμοί να έχουμε αυξημένη δύναμη", διευκρίνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.