Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΑΚΕΛ, Υπόθεση των Δημοκρατικών δυνάμεων

«Υπόθεση των δημοκρατικών δυνάμεων»
Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, απηύθυνε χθες έκκληση προς όλες «ανεξαιρέτως τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις» να συστρατευθούν για εκλογική επιτυχία στον β' γύρο των εκλογών. «Ο β' γύρος των προεδρικών εκλογών είναι υπόθεση όλων ανεξαιρέτως των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων του τόπου μας. Η χθεσινή ψηφοφορία έστειλε το μήνυμα πως τα σημερινά δεδομένα επιβάλλουν την εκλογή ενός νέου και αξιόπιστου Προέδρου. Ενός Προέδρου που θα σχηματίσει Κυβέρνηση Εθνικού Συνασπισμού, στην οποία θα συμμετέχουν προσωπικότητες από το ευρύτερο φάσμα της πολιτικής ζωής του τόπου. Ενός ηγέτη με συγκεκριμένες, ρεαλιστικές και προοδευτικές προτάσεις», σημείωσε ο κ. Κυπριανού, προσθέτοντας ότι «το ΑΚΕΛ, στη βάση αρχών, στηρίζει αυτήν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα και θεωρεί ότι όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να φράξουμε τον δρόμο στις συντηρητικές πολιτικές του Ν. Αναστασιάδη.

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος Τύπου του Στ. Μαλά, Τ. Χατζηγεωργίου, δήλωσε ότι το πιο καθαρό μήνυμα των εκλογών «είναι πως ο κυπριακός λαός δεν θέλει να δει τον κ. Αναστασιάδη στην εξουσία», προσθέτοντας ότι ο κ. Μαλάς απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, «αναζητώντας και επιδιώκοντας τις αναγκαίες συνεργασίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.