Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

1880 αστυνομικοί θα εργαστούν στις εκλογές

Πιο αποτελεσματική προσβλέπει να είναι στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, η Κυπριακή Αστυνομία, αφού όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός της Ανδρέας Αγγελίδης, έχουν καταγραφεί κάποιες επισημάνσεις από τον πρώτο γύρο των εκλογών "έτσι ώστε αυτήν την Κυριακή να βελτιωθεί γενικότερα η διαταγή επιχείρησης, όχι μόνο στο Αρχηγείο αλλά και σε όλες τις επαρχίες".

Σε δηλώσεις στη Λεμεσό, ο κ.Αγγελίδης ανέφερε πως, όπως και στον πρώτο γύρο, θα εργαστούν στις εκλογές 1880 μέλη της αστυνομικής δύναμης και θα λειτουργήσει το κέντρο κρίσεως στη ΜΜΑΔ, για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό του Αρχηγείου Αστυνομίας με τις Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Το βράδυ των εκλογών, συνέχισε, το στάδιο "Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία", όπου θα γίνει η ανακήρυξη του νέου Προέδρου, θα επανδρωθεί με 120 μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας και της ΜΜΑΔ.

"Έχουν γίνει όλες οι διευθετήσεις, όσον αφορά την προσέλευση των επισήμων και τους χώρους στάθμευσης του κοινού", είπε ο Ανδρέας Αγγελίδης, προσθέτοντας ότι στο χώρο έξω από το στάδιο θα τοποθετηθούν τρεις γιγαντοοθόνες ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την τελετή ανακήρυξης, όσοι δεν καταφέρουν να εισέλθουν εντός του σταδίου.

Ανέφερε δε, ότι στον πρώτο γύρο δεν παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα προβλήματα σε θέματα αστυνόμευσης των εκλογών και εξέφρασε την ελπίδα όπως οι πολίτες επιδείξουν "την ίδια ωριμότητα και αυτήν τη Κυριακή και όλα να κυλήσουν ομαλά".

Παράλληλα, έχει δοθεί έμφαση στις τροχαίες διευθετήσεις, ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα για όσους διακινηθούν από άλλες πόλεις προς την πρωτεύουσα, ενώ σε ετοιμότητα θα βρίσκεται η αστυνομία και τη Δευτέρα, σε περίπτωση που συνεχιστούν οι πανηγυρισμοί.

Τέλος, ο κ.Αγγελίδης κάλεσε το κοινό να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις της τροχαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.