Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Για Αναστασιάδη προσανατολίζεται το ΕΥΡΩΚΟ

Πρόταση του Εκτελεστικού Γραφείου προς το Κεντρικό Συμβούλιο

Με έντεκα ψήφους υπέρ και μία εναντίον, αυτήν του Νίκου Κουτσού, το Ε.Γ. του Ευρωπαϊκού Κόμματος εισηγείται στήριξη του Προέδρου του ΔΗΣΥ

Στη διαμόρφωση πρότασης προς το Κεντρικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Κόμματος για στήριξη της υποψηφιότητας Νίκου Αναστασιάδη στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής, κατέληξε σε χθεσινή του συνεδρία το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος.

Το Εκτελεστικό Γραφείο του ΕΥΡΩΚΟ συνήλθε υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων που δημιούργησε το προχθεσινό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των Προεδρικών, φέροντας ως τελικούς διεκδικητές της Προεδρίας της Δημοκρατίας τούς κ. Αναστασιάδη και Σταύρο Μαλά. Παρόντα στη χθεσινή συνεδρία του Ε.Γ. ήταν 12 από τα 14 μέλη του Σώματος, καθότι δεν παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας του κόμματος Στέλιος Αμερικάνος και η πρόεδρος της γυναικείας οργάνωσης του ΕΥΡΩΚΟ (ΓΟΕΚ) Μαρίνα Δημητρίου. Δύο από τα στελέχη εκείνα, δηλαδή, που τάχθηκαν υπέρ της υποψηφιότητας Γιώργου Λιλλήκα κατά τον πρώτο γύρο. Το «παρών» του στο Εκτελεστικό Γραφείο, ωστόσο, έδωσε ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Κουτσού, ο οποίος, επίσης στο πλαίσιο του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών, τάχθηκε ανοικτά υπέρ του κ. Λιλλήκα.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.