Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Απαγορεύσεις εκλογών από σήμερα 16/2/2013

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΡΙΨΗ ΦΥΛΛΑ∆ΙΩΝ

ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ

--------------------------------------

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17.2.2013, δηλ. την παραµονή και την ηµέρα των Προεδρικών εκλογών, απαγορεύεται η ρίψη φυλλαδίων, η ανάρτηση πανώ, η τοιχοκόλληση πινακίδων και η αναγραφή συνθηµάτων σχετικά µε τις εκλογές.

Η Αστυνοµία έχει ήδη πάρει οδηγίες να προχωρά στη λήψη µέτρων εναντίον όσων, κατά παράβαση του Εκλογικού Νόµου, θα αναγραφούν συνθήµατα και/ή θα διανέµουν φυλλάδια στους δρόµους.

Οι παραβάτες είναι ένοχοι ποινικού αδικήµατος και σε περίπτωση καταδίκης, υπόκεινται σε φυλάκιση µέχρι έξι µήνες ή πρόστιµο µέχρι €854 ή/και στις δύο ποινές µαζί.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ∆ΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΥΧΟΝ
∆ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΙ∆ΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ
--------------------------------------------------------
Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σύµφωνα µε τον Εκλογικό Νόµο, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17.2.2013, δηλ. την παραµονή και την ηµέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας, για την εκλογή Προέδρου της ∆ηµοκρατίας, απαγορεύεται η µετάδοση, η διαφήµιση ή δηµοσίευση
οποιασδήποτε είδησης ή ανακοίνωσης, µε πληρωµή ή χωρίς πληρωµή, που έχει σχέση αµέσως ή εµµέσως µε τις εκλογές, εκτός από τις ανακοινώσεις ή ειδήσεις που µεταδίδονται από τον Έφορο Εκλογής ή µε εξουσιοδότησή του.

Οι παραβάτες είναι ένοχοι ποινικού αδικήµατος και σε περίπτωση καταδίκης, υπόκεινται σε φυλάκιση µέχρι έξι µήνες ή πρόστιµο µέχρι €854 ή/και στις δύο ποινές µαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.