Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Κράτος ηλιθίων... διόρισαν Υφυπουργό για το ΕΣΠΑ!

Νέος υφυπουργός αρμόδιος για το ΕΣΠΑ, ορίστηκε ο Κυριάκος Βιρβιδάκης, ο οποίος θα ορκιστεί αύριο, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας,... Κάρολου Παπούλια και του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Η ορκωμοσία του κ. Βιρβιδάκης, θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι.


___________

Αν αυτός ο διορισμός.. δεν είναι απόδειξη του πόσο καραγκιόζηδες είμαστε σαν κράτος τότε πείτε μου εσείς τι είναι!

Ο απόλυτος διασυρμός της Κυβέρνησης Σαμαρά.. τέτοια ξεφτίλα μόνο ένας Σαμαράς θα μπορούσε να την είχε σκεφθεί!! Κυβέρνηση κωμικού περιεχομένου... 

Άλλος ένας τύπος που θα παίρνει 8.000 ευρώ από τα λεφτά του Ελληνικού λαού.. γιατί ξέρετε γιατί; Γιατί ο κρυπτόμενος πρωθυπουργός είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να βάλει σε τάξη τους Υπουργούς του.. και αφού δεν μπορεί πλέον να τους βάλει σε τάξη, διορίζει νέους όχι για να αντικαταστήσει τους ήδη διορισμένους Υφυπουργούς αλλά για να τους βάλει δίπλα τους, έτσι για ντεκόρ. Να έχει βρε παιδί μου το Υπουργείο καμιά 15αρια Υπουργούς..Υφυπουργούς..

Ανίκανος και ανεπαρκής αποδεικνύεται ο Αντώνης Σαμαράς μπροστά στα προβλήματα που έχει η χώρα. Φώναζα τότε στην εκλογή.. μη, βρε όχι.. μην βγάλετε αυτό το τύπο, να που φθάσαμε σήμερα!

Τι δείχνει η κίνηση αυτή του Προδότη;(90-93, ο Μητσοτάκης το είχε πει..) Ότι σε κάθε πρόβλημα που θα δημιουργείται μέσα σε ένα Υπουργείο.. ο μεγάλος μας ηγέτης Αντώνης Σαμαράς θα διορίζει ένα νέο Υφυπουργό.. αντί να στριμώχνει το ήδη αρμόδιο Υφυπουργό ο Αντωνάκης μας θα καταφεύγει σε λύσεις αλεξίπτωτο..

Μα είναι μεγαααάλος... ________ Πρωθυπουργός! 

Ο Υπουργός που του έβαλε το φερετζέ ο Αντωνάκης πως νιώθει; Θα ήθελα πολύ να μάθω.. λογικά θα πρέπει να τον έχει στολίσει με τα καντήλια του Αγίου όρους.

Αμήν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.