Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Προκλητικός ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg.. άλλες οι παραβιάσεις του Εθνικού εναέριου χώρου από την Τουρκία και άλλο η Ρωσική κατάρριψη.

Αδειάζει την Ελληνική πλευρά και προσκυνά τον Χαλίφη της Άγκυρας Ερντογάν.

Σε μια προκλητική δήλωση προχώρησε χθες στο CNN ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg,ο οποίος προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο είπε:

"Άλλο οι τουρκικές στην Ελλάδα και άλλο οι ρωσικές στην Τουρκία" δημιουργώντας απορίες για τον τρόπο που "βλέπουν" το Διεθνές Δίκαιο οι Αμερικανοί και οι υπόλοιποι Δυτικοί. 

Η δημοσιογράφος από το CNN Χάλα Γκοράνι , σχολίασε ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ εφαρμόζει την γνωστή πολιτική των « δύο μέτρων και δύο σταθμών» ή κοινώς "ότι μας συμφέρει λέμε" 

Η δημοσιογράφος θύμισε στον Γ.Γ τα σχόλια-tweets του Έλληνα πρωθυπουργού Α.Τσίπρα (αργότερα τα κατέβασε) που τράβηξαν την προσοχή των διεθνών ΜΜΕ για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο. "Ποια είναι η αντίδραση του ΝΑΤΟ σε αυτό"; Και τότε ο Jens Stoltenberg ξεκίνησε την βασιζόμενη σε "στέρεα" επιχειρηματολογία "ανάλυσή" του. "Είναι διαφορετικές καταστάσεις, στα σύνορα με Συρία και Ιράκ, η Τουρκία είναι μπλεγμένη μέσα σε μια περίπλοκη και ρευστή κατάσταση και αυτόματα τοποθετείται σε ειδικές καταστάσεις!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.