Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Όλα τελειώνουν σύντομα στην Ελλάδα.. πνίγεται στην ανυπαρξία της η κυβέρνηση.

Και η ανυπαρξία συνεχίζεται, μια κυβέρνηση παραδομένη στους πάντες, προσπαθεί να μαζέψει ότι μπορεί και όπως μπορεί. Οι λαθροεισβολείς της Ειδομένης φιλοξενούνται στις ακριβοπληρωμένες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του 2004, ρημάζουν τα πάντα καθημερινά.. εγκλωβισμένοι στα πολυτελή κτίρια. Και είναι εγκλωβισμένοι γιατί οι λαθρο που βρίσκονται σε αυτές τις εγκαταστάσεις δεν τους επιτρέπεται μέχρι στιγμής να περάσουν τα σύνορα στα ΣΚΟΠΙΑ γιατί ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΟΝΤΑΙ ως ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! Δεν είναι δλδ από χώρες που έχουν πόλεμο και χαρακτηρίζονται οι πολίτες τους ως πρόσφυγες. Η Ελλάδα κόλλησε και δεν ξέρει τι να κάνει.. η ζημιά στην Ειδομένη του ΟΣΕ είναι άνω του 1.4 εκατ. ευρώ από την καθυστέρηση των εμπορικών τρένων! Σε μια κίνηση πανικού η κυβέρνηση τους έφερε στην Αθήνα και όπως τουλάχιστον λέει θα τους κρατήσει εκεί μέχρι τις 6 του Ιανουαρίου του 2016 και μετά βλέπουμε.. προσπαθεί ήδη η κυβέρνηση να ξεπεράσει το εμπόδιο των Σκοπίων και να τους διώξει προς την Ευρώπη.

Το μόνο που ξέρει η Ελληνική κυβέρνηση μέχρι στιγμής είναι ότι μέχρι τις 6 Ιανουαρίου θα πρέπει να τους ταΐζει και να τους ποτίζει... κοινώς μπλέξαμε!

Από την άλλη έχεις και τα κάστανα που έγιναν εγκληματίες αυτοί που τα πωλούν και τους τρέχουν στα αυτόφωρα και στους εισαγγελείς, η κυβέρνηση όμως δεν σταμάτησε μόνο στον καστανά, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα συνέλαβε Αγρότισα να πουλά 8 κιλά σπανάκι και άλλα ζαρζαβατικά στην Λαϊκή και τις έκοψαν 5.000 ευρώ πρόστιμο, έτσι για να έχει να θυμάται το κακό που έκανε στην Ελληνική κοινωνία. Χαμένη στην μετάφραση και εδώ η ψευτό-κυβέρνηση Τσίπρα..

Στα Εθνικά δεν το συζητάμε.. βλέπει τους γείτονες και χέζεται πάνω της.. περνάνε τα Ρωσικά πλοία και ρίχνουν βολές στα Τουρκικά σε διεθνή ύδατα κοντά στην Λήμνο και η κυβέρνηση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Για να μην προσβάλουμε όμως αυτούς που έχουν μάτια και αυτιά ανοικτά τα ραντάρ μας οι Ε.Δ. δλδ τα κατέγραψαν όλα και την συνομιλία το Ρώσικου πλοίου και όλο το επεισόδιο.

Οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο... δεν υπάρχει κλάδος εμπορικός στην Ελλάδα που να μην έχει στις τάξεις άνω του 60% των επιχειρήσεων να χρωστούν σε Τράπεζες... 2.000 είναι οι πολύ μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα που έχουν κόκκινα δάνεια και έχουν χαρακτηριστεί ως κακοπληρωτές και όπως προβλέπει το σχέδιο νόμου για τα κόκκινα δάνεια αυτές προβλέπεται να νιώσουν πολύ έντονα τις νέες ρυθμίσεις που θα προβλέπουν στρατηγικού επενδυτές που θα μπαίνουν και θα αγοράζουν κοψοχρονιά το δάνεια και αυτόματα θα αποκτούν και την πλειοψηφία στο μετοχικό σχήμα με ότι αυτό συνεπάγεται για την επιχείρηση.. 300 από τις 2.000 θα λουκετάρουν οριστικά και μέλλον δεν υπάρχει γι αυτές, αυτό που δεν έχουν πει μέχρι στιγμής και το κρατούν ως μυστικό και είναι λογικό.. είναι το πόσοι εργαζόμενοι δουλεύουν σε αυτές τις 300 πολύ μεγάλες εταιρίες,επιχειρήσεις.εργοστάσια που θα κλείσουν! Γενικότερα στην αγορά θα ζήσουμε πολύ μεγάλα δράματα και το 2016 θα είναι ποιο ζοφερό από το 2015 με απρόβλεπτες συνέπειες για το κοινωνικό σύνολο αλλά και για την οικονομία.

Στο ασφαλιστικό έχουμε την ρήτρα μηδενικού ελλείμματος να έρχεται και για τις κύριες συντάξεις.. με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να ενοποιεί τα ταμεία σε ένα υπερταμείο για να αποφύγει κούρεμα των κύριων συντάξεων. Χάος δλδ...

Αυτή η κυβέρνηση αλλά και όσοι έρχονται από πίσω θα τελειώσουν σύντομα.. ίσως και εντός του 2016, τα σωσίβια από την Ευρώπη λιγοστεύουν και η Ε.Ε., το σύστημα δλδ, είναι ποιο έτοιμο από ποτέ για το απόλυτο ΣΟΚ. Αυτό που μας σώζει προσωρινά είναι ο τρόμος που έχει διαχυθεί πάνω από την Ευρώπη από το τεράστιο κύμα των μεταναστευτικών ροών που έχουν ως κύρια πύλη εισόδου την Ελλάδα.. οι συντηρητικοί κύκλοι της Ευρώπης έχουν δει αρκετά μπροστά και αντιλαμβάνονται ότι αν εμείς πέσουμε, αυτοί εκεί πάνω στον Ευρωπαϊκό Βορρά θα γεμίσουν με κάθε λογής τζιχάντιστές.. και αυτός είναι ο λόγος που μας αφήνουν στον αναπνευστήρα. Αυτός είναι και ο λόγος που προσέγγισαν την Τουρκία και την πριμοδότησαν με 3.4δις ευρώ για να ελέγξει δήθεν τις μεταναστευτικές-προσφυγικές ροές στα παράλια της, αν τα καταφέρει η Τουρκία, τότε η Ελλάδα τελείωσε οριστικά από τον χάρτη.


Οι συμφωνίες με την Αίγυπτο αυτή τη στιγμή δεν λένε απολύτως τίποτα γιατί η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ έχει ανακηρύξει ΑΟΖ και ούτε πρόκειται να το κάνει μέσα στο 2016.. οι επιμέρους συμφωνίες είναι ότι δεν είχαμε κάνει εδώ και 20 χρόνια.. και τίποτα παραπάνω, γι αυτό και στην Ευρώπη αλλά και στην Αμερική δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τις στενές σχέσεις Αιγύπτου-Ελλάδας.

Στο ΥΠΕΞ δεν έχουν πάρει χαμπάρι πως διεξάγονται οι υβριδικοί πόλεμοι και συγκρούσεις και ούτε πρόκειται να το πάρουν χαμπάρι σύντομα.

Γενικότερα ζούμε στον αστερισμό του απολύτου ΜΗΔΕΝ...

Ο φόβος έχει κυριέψει τους πάντες και τα πάντα, κανείς δεν μιλάει και κανείς δεν αντιδρά, από τους πολίτες μέχρι τα σώματα ασφαλείας και τον Στρατό. Το απόλυτο ΣΟΚ στην Ελληνική κοινωνία έχει επέλθει και πλέον όλοι ετοιμάζονται για το τέλος που θα επέλθει θέλουμε δεν θέλουμε.

Στην αναμπουμπούλα όμως ο λύκος χαίρεται.. και καλό θα είναι ξυπνήσουν κάποιο στις Ένοπλες Δυνάμεις και να μην μένουν απαθείς και αποστειρωμένοι. Το έχω γράψει πολλάκις.. η χώρα θα σωθεί μόνον αν ξυπνήσουμε.. αν δεν ξυπνήσουμε τότε αυτοί που θα πάρουν ηνία θα έχουν να αντιμετώπισουν τον όλεθρο και την δυστυχία.. και ο όλεθρος και η διάλυση αντιμετωπίζονται μόνο με σκληρά μέτρα και σκληρές καταστάσεις που κανείς δεν θέλει να δει. Αν πέσουμε.. ΔΕΝ θα σηκωθούμε στα πόδια μας εύκολα. Γι αυτό πρέπει να ξυπνήσουμε και να σώσουμε την πατρίδα όσο είναι νωρίς, έστω και σε αυτός έσχατο σημείο.

Αν θες κάτι να γίνει.. αν θες η ΕΛΛΑΔΑ να μην διαλυθεί... ΞΥΠΝΑ!!! Αν ξυπνήσεις θα σε φοβηθούν.. αν συνεχίσεις να κοιμάσαι θα σε σφάξουν και δεν θα το καταλάβεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.