Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Σώστε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Στην εφημερίδα Real News την 25η Δεκεμβρίου 2015, δημοσιεύθηκε μια έρευνα που είχε διάφορους δείκτες για την οικονομία, παράσταση νίκης και πρόθεση ψήφου.

Με την παράσταση νίκης δεν ασχολήθηκα ποτέ γιατί είναι μια Αμερικανική εφεύρεση που δεν έχει καμία σχετικότητα με την Ελλάδα. Με την πρόθεση/εκτίμηση και πάλι δεν ασχολούμαι γιατί δεν θεωρώ τις εταιρίες αυτές αξιόπιστες, αλλά είναι πλήρως χειραγωγούμενες από συμφέροντα. Έχει όμως κάτι που αξίζει να το προσέξετε, και αυτό δεν είναι άλλο από τον δείκτη αισιοδοξίας των Ελλήνων.


81.4% πιστεύει ότι πάμε προς το γκρεμό.. η καλύτερα έχουμε ήδη πέσει και σύντομα θα βρεθούμε ανάποδα με το κεφάλι στο έδαφος!

Αυτό το 81.4% δεν είναι σίγουρα μόνο ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, είναι και ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛΛ και ΚΚΕ και Λεβέντης και ΠΟΤΑΜΙ και όσοι ΔΕΝ ψήφισαν ή δεν ψηφίζουν διαχρονικά κανένα κόμμα!

Είναι λυπηρό να βλέπεις αυτό το δείκτη.. γιατί απλούστατα δείχνει ότι τα πάντα πάνε προς την λάθος κατεύθυνση και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που έρχεται, και αυτό που έρχεται το έχω γράψει εκατοντάδες φορές από αυτό εδώ το μετερίζι, δεν θα είναι καλό, αυτό που θα έρθει μετά την οριστική ταφή του Ελληνικού λαού θα είναι κάτι που θα ξεπερνά τους χειρότερους εφιάλτες όλων μας. Θα είναι αυτό που θα διαλύσει και την κοινωνία και την χώρα... και ελπίδα για κάτι νέο δεν θα υπάρχει! Θα σβήσουν τα πάντα...

Καλό θα είναι όλοι σιγά σιγά να βγάλουμε τις παρωπίδες και να ενωθούμε, να ενώσουμε δυνάμεις να σώσουμε την χώρα, είναι καιρός να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι! Είναι πλέον ώρα να αναλάβει τις ευθύνες του και ο Στρατός και γενικότερα οι Ένοπλες Δυνάμεις, γιατί η χώρα καταστρέφεται μέρα με την μέρα. Δεν είναι μια γραφική έκκληση επειδή δεν καταφέραμε να βρούμε άκρη με τα λαμόγια της Βουλής.. είναι μια έκκληση για να γυρίσουν κάποιοι στην πραγματικότητα και να δουν την σκληρή αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι με τα νέα μέτρα που έρχονται το 2016... η χώρα θα παραδοθεί άνευ όρων σε εγκληματίες πάσης φύσεως.

Ξυπνήστε για να σώθει η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ... όχι η πατρίδα μου, όχι η πατρίδα σου, όχι η πατρίδα του... να σωθεί η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί.. Άξια μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας, έντιμοι Δικαστικοί και πολίτες ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ... ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ελλάδα-Κύπρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.