Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Έπαιξε με την φωτιά ο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα αλλάζει στάση στο λαθρο-μεταναστευτικό.


Δεν άντεξε για πολύ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ και αλλάζει ριζικά την στάση της απέναντι στο δήθεν προσφυγικό κύμα που έχει κατακλύσει την χώρα από άκρη σε άκρη.

Οι Σκοπιανοί το τελευταίο διάστημα έχουν σταματήσει να δέχονται μετανάστες που έρχονται από χώρες της Αφρικής όπως Μαρόκο, Τυνησία, Αλγερία, όλοι αυτοί ΔΕΝ περνούν τα σύνορα με τα Σκόπια. Έτσι η Κυβέρνηση αναγκάζεται να τους μεταφέρει από την Ειδομενή και να τους φέρει σε εγκαταστάσεις στο Ελληνικό όπου αυτοί όμως χάνονται και ξαναεπιστρέφουν αγνοώντας κανόνες και νόμους της χώρας που του φιλοξενεί. Οι προσπάθειες να φύγουν από την Ελλάδα προς την Βόρεια Ευρώπη δεν ευδοκίμησαν αφού και οι χώρες που βρίσκονται ποιο Βόρεια, όπως Σερβία Ουγγαρία που είναι ο νέος δρόμος των προσφύγων ΔΕΝ τους δέχονται ούτε αυτοί, έτσι η Ελληνική Κυβέρνηση αποφάσισε ότι όσοι Μαροκινοί,Αλγερινοί,Τυνήσιοι βρεθούν στην χώρα μας χωρίς έγγραφα και σκοπό έχουν να περάσουν ως τράνσιτ την Ελλάδα για τον Ευρωπαικό Βορρά να συλληφθούν, να μεταφερθούν σε εγκαταστάσεις κλειστού τύπου όπως η Κόρινθος και στην συνέχεια με πτήσεις αεροπορικές να απελαθούν στις χώρες προέλευσης.

Έπαθε και έμαθε η κυβέρνηση... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.