Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Σχολιασμός ανακοίνωσης ΚΚΕ...

Πρώτα η ανακοίνωση του ΚΚΕ για τα Στρατιωτικά Λύκεια.

Το ΚΚΕ εκφράζει την αντίθεσή του στα σχέδια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για στράτευση γυναικών και δημιουργία στρατιωτικών λυκείων. Η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για την πρόσληψη των γυναικών στα σώματα ασφαλείας υπηρετεί την περαιτέρω στρατιωτικοποίηση των σωμάτων ασφαλείας, ενώ ψευδεπίγραφα εμφανίζεται ως μέτρο ισότητας.

Η δημιουργία στρατιωτικών λυκείων αποκόβει 15χρονα παιδιά από τη γενική εκπαίδευση και τα εντάσσει στην στρατιωτική εκπαίδευση, στέλνοντάς τα από το δάσκαλο στο στρατό.


ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ
Για καθίστε ρε μάγκες εκεί στο ΚΟΥΚΟΥΕ... τι έκαναν οι Κομμουνιστές στο εμφύλιο; τι κάνατε στα Γκούλαγκ; τα ξεχάσατε; οι Πατερούληδες σας δεν έστελναν ολόκληρες οικογένειες στο απόλυτο πουθενά; Για αλλάξτε πλευρό να ισώσει το μυαλουδάκι σας.

Όσο για τις εξαγγελείες Καμμένου για Στρατιωτικά Λύκεια.. εδώ δεν υπάρχουν κονδύλια για να μπουν στις Ένοπλες Δυνάμεις νέοι ΕΠΟΠ.. θα υπάρχουν λεφτά για στρατιωτικά Λύκεια; Αν πέσουν με ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ .. τότε ίσως να γίνουν, αν ο λαός δεν ξυπνήσει τότε ξεχάστετο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.