Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Δεν είχα καμία αμφιβολία για τα περί προδοσίας εκ των έσω! Έξω από τις εξετάσεις της Γ’ Λυκείου η Ποντιακή Γενοκτονία

Οριστικός είναι ο αποκλεισμός του κεφαλαίου για τη Γενοκτονία των Ποντίων από την εξεταστέα ύλη της Γ΄ Λυκείου. Σύμφωνα με την «απάντηση» του υπουργού Παιδείας, σε σχετική αναφορά που είχε καταθέσει ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος, η εξεταστέα-διδακτέα ύλη των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2015-2016 καθορίζεται με την με αρ. 96080/Δ2/17-6-2015 Υ.Α. (ΦΕΚ Β΄1186)» και δεν υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω αλλαγών.

Πηγή - πληροφορίες D-P


Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ

Είπα να κρατήσω μια πισινή μήπως και κάτι άλλαζε τελευταία στιγμή και δεν πέρναγε η στενοκεφαλιά του Υπουργού, αλλά τελικά όλα πάνε όπως τα είχαν σχεδιάσει. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστός στις ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ του απόψεις συνεχίζει ακάθεκτος την Εθνική αφαίμαξη αυτού του βασανισμένου τόπου, έχει αποφασίσει και το έχει πει και δημόσια άλλωστε κατά το παρελθόν να διαγράψει οριστικά την ΕΘΝΙΚΗ μας ταυτότητα. Δεν τους ενδιαφέρουν απολύτως τίποτα είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ με όλη την σημασία της λέξης. 

Οι Πόντιοι, οι πατεράδες σας, οι παππούδες και οι γιαγιάδες σας, οι μανάδες σας, οι φίλοι μας, οι συγγενείς μας που γλύτωσαν από τα μαχαίρια και τα σπαθιά των Τσετών και σήμερα εσείς που είστε απόγονοι τους και ακούτε τις ιστορίες τους, τα μοιρολογήματα τους, έχετε τις παραδόσεις μέσα σας , όλοι εσείς αλλά και οι εν ζωή και οι θανόντες πρόγονοι σας.. για την Ελληνική Ιστορία είσαστε μια παράλειψη, μια ξαφνική διαγραφή, σαν να έσκισε κάποιος από το βιβλίο της Ελληνικής Ιστορίας δυο σελίδες χαρτί και να τι έκαψε. Από σήμερα η Ποντιακή γενοκτονία είναι σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας που ΔΕΝ υπάρχουν.

Αυτό δεν είναι πολιτική διαχείριση της ιστορίας ή ένα ιστορικό συμάζεμα για να τα βρούμε με τους απέναντι, αυτό είναι μίσος για κάθε τι που θυμίζει ΕΛΛΑΔΑ και ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

Μισούν την ΕΛΛΑΔΑ.. αλλά το χειρότερο είναι ότι για να τα κάνουν αυτά, κάποιοι από εσάς πήγατε σαν τα πρόβατα και τους ψηφίσατε! Τα κάνουν γιατί τους δώσατε το δικαίωμα να τα κάνουν..

Γλυκοχαράζουν τα Βουνά λέει ο ΣΥΡΙΖΑ... αλλά εγώ τα βλέπω σκοτεινά, πολύ σκοτεινά!

Ας ελπίσουμε να ξυπνήσετε και να σταματήσετε να φοβάστε.. μην φοβάστε, διώξτε τον φόβο που έχετε και αγαπήστε ξανά την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Μας χρειάζεται το ΕΘΝΟΣ και η ΠΑΤΡΙΔΑ. 

Μόνο οι ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούν να σώσουν αυτό το τόπο... ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.