Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

1200 βυτιοφόρα με πετρέλαιο τζιχαντιστών έχει χτυπήσει η ρωσική αεροπορία


Από τις 30 Σεπτεμβρίου, οπότε και ξεκίνησαν οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές κατά θέσεων των τρομοκρατών του ISIS στη Συρία, τα ρωσικά αεροσκάφη έχουν καταστρέψει συνολικά 1.200 βυτιοφόρα που μεταφέρουν παράνομο πετρέλαιο, όπως δήλωσε το ρωσικό Γενικό Επιτελείο.

«Από την έναρξη των αεροπορικών επιδρομών, τα ρωσικά αεροσκάφη έχουν καταστρέψει πάνω από 1.200 οχήματα παράνομης μεταοράς πετρελαίου που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ISIS», είπε σε δήλωσή του ο ΑντιπτέραρχοςΣεργκέι Ρουντσκόι, επικεφαλής της Κεντρικής Επιχειρησιακής Διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών ενόπλων Δυνάμεων. «Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές συνεχίζουν να εστιάζουν στην καταστροφή των πηγών παράνομων εσόδων για τους τρομοκράτες στη Συρία», τόνισε ο Ρουντσκόι.

Σύμφωνα με το ρωσικό ΓΕΝ, έξι παράνομες πετρελαιοπηγές που ελέγχονται από τους τρομοκράτες, καθώς και επτά σειρές φορτηγών που μεταφέρουν πετρελαϊκά προϊόντα έχουν καταστραφεί μόνο κατά τις τελευταίες τρεις ημέρες.
«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, η ένταση των επιθέσεων κατά στόχων της Daesh και άλλων τρομοκρατικών ομάδων έχει αυξηθεί. Η Ρωσική αεροπορία συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στην υπονόμευση των πηγών εισοδήματος των τρομοκρατών στη Συρία» τόνισε ο Ρουντσκόι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.