Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Πανικός.. και κρύος ιδρώτα λούζει την κυβέρνηση... ναι σε όλα από τον Αλέξη. Στην έσχατη γραμμή ανασχέσεως βρίσκεται η χώρα..

Η Αθήνα από την στιγμή που ο μεγάλος ηγέτης "πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης" πήρε την απόφαση να μπει σε ρυθμούς 3ου μνημονίου έχει χάσει την μπάλα κάτω από τα πόδια της. Δεν είναι μόνο το ασφαλιστικό που την καίει, δεν είναι μόνο οι συντάξεις που όπως φαίνεται έχουν συμφωνήσει να τις πετσοκόψουν και απλά δεν το λένε στον κόσμο για να μην υπάρξουν αντιδράσεις, δεν είναι ούτε η αδράνεια των Υπουργών να τρέξουν θέματα ΕΣΠΑ και γενικότερα τα θέματα των Υπουργείων τους.. η κυβέρνηση έχει δυο πολύ μεγάλους πονοκεφάλους που δύσκολα θα καταφέρει να τους σταματήσει ή έστω περιορίσει.

Ο Νο1 πονοκέφαλος δεν είναι άλλος από την συνθήκη σένγκεν.. μια συνθήκη που μερικούς μήνες πριν ο Τσίπρας φώναζε βγάλτε μας από την συνθήκη και τι έγινε; ξέρετε ήταν η εποχή που νόμιζε ότι διοικούσε περίπτερο και παιδικό σταθμό μαζί.

Ιδού και η απόδειξη.. του τι έλεγε στις εκλογές του 2012.



Ο Τσίπρας στο ενδεχόμενο να μας βγάλουν από την συνθήκη δεν έχει καταλάβει κάτι πάρα πολύ απλό... μια αποβολή μια χώρας από την συνθήκη δεν συνιστά και σταμάτημα της μεταναστευτικής ροής. αυτό το τόσο σημαντικό ο Τσίπρας δεν μπορεί να το καταλάβει.. γιατί έχει την εντύπωση ότι οι μετανάστες ακούγοντας ότι η Ελλάδα είναι εκτός θα πάνε πάραδιπλα όπως πχ στην Ιταλία.. έλα όμως που οι Σύριοι δεν θέλουν να περάσουν από την Λιβύη.. γιατί και εκεί είναι οι ίδιοι τζιχαντιστές που τους κυνηγούν στην Συρία. Δεν έχει καταλάβει ότι ούτε από την Αίγυπτο μπορούν να περάσουν γιατί ούτε η Αίγυπτος τους συμφέρει.. λόγω απόστασης και αυξημένου κόστους στους λαθρέμπορους ελπίδας. Αυτά τα πολύ απλά ο μεγάλος ηγέτης Αλέξης δεν μπορεί να τα καταλάβει.. καμία μεταναστευτική δεν ροή δεν θα σταματήσει αν βγούμε από την συνθήκη.. μα καμία, ίσα ίσα που θα αυξηθεί τεχνητά από την πλευρά της Τουρκίας που θα πιέσει με αυτό τον τρόπο να μπει στην διαχείριση του Αιγαίου. Το μεταναστευτικό θα είναι η μια από τις δυο ταφόπλακες που θα καλύψουν το πτώμα της αριστεράς...

Η δεύτερη ταφόπλακα-πονοκέφαλος δεν είναι άλλη από την προσπάθεια της Ευρώπης να δεχτούμε συνδιαχείρηση του Αιγαίου με την Τουρκία στο γνωστό 25ο παράλληλο..



Ανεπίσημος τουρκικός χάρτης του Αιγαίου, στον οποίο διακρίνεται η γραμμή διχοτόμησής του από βορά προς νότο, με βάση τον 25ο Μεσημβρινό, όπου η Τουρκία οριοθετεί αυθαίρετα την υφαλοκρηπίδα - ΑΟΖ και αντίστοιχα το FIR, εγκλωβίζοντας τα ελληνικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου. Διακρίνεται, επίσης, το όριο των ελληνικών χωρικών υδάτων 6 ν. μιλίων, όπως και τα ελληνικά νησιά, που, κατά την Τουρκία, είναι «γκρίζες ζώνες».

Το νέο στρατηγικό δόγμα του ΝΑΤΟ, περί αντιμετώπισης των «σύγχρονων απειλών», σε έναν ενιαίο επιχειρησιακά χώρο δεν είναι κρυφό στον Αλέξη Τσίπρα.. γνωρίζει πως δρα η συμμαχία και δεν θα το μάθει σήμερα. Εξάλλου αυτός δεν ήταν που φώναζε για τους κακούς Αμερικάνους; Η Ελλάδα σκοπίμως δεν έχει ορίσει ΑΟΖ αλλά και δεν έχει επεκτείνει τα όρια της χώρας όπως ορίζουν οι διεθνείς κανόνες, το κάνει σκόπιμα εδώ και χρόνια γιατί οι στρατηγική του κοψίματος του Αιγαίου στα δυο.. έχει συζητηθεί εδώ και χρόνια με την Τουρκία.

Ο πονοκέφαλος αυτός που θα αποτελέσει και την δεύτερη ταφόπλακα δεν θα αργήσει να χτυπήσει την πόρτα της παραδομένης Ελλάδας. Μέχρι και την Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου η Κυβέρνηση έλεγε ότι εμείς την ΦΡΟΝΤΕΞ στα σύνορα με τα Σκόπια δεν την χρειαζόμαστε... και δεν θα την ζητήσουμε να ενεργοποιηθεί. Σήμερα 04 Δεκεμβρίου 2015.. η κυβέρνηση ζητά επίσημα την διαμεσολάβηση της ΦΡΟΝΤΕΞ στο μεθοριακό σταθμό της Ειδομένης. Όπως πολύ εύκολα μπορείτε να καταλάβετε.. η Ελλάδα αδυνατεί πλέον να φυλάξει τα χερσαία της σύνορα, αδυνατεί να διαφυλάξει την τάξη και την ομαλή ροή προσφύγων ή λαθρομεταναστών.. μια χώρα παραπαίουσα και σε τυμπανιαία σήψη.

Ο μεγάλος ηγέτης Αλέξης όμως βλέποντας να έχει χάσει τελείως τον έλεγχο.. έχει αποδεχτεί και κάτι ακόμα που μέχρι σήμερα δεν το ξέραμε... και το ακούσαμε όλοι μας έκπληκτοι από το δελτίο ειδήσεων του MEGA... για δείτε το και εσείς...



Προσέξτε... οι Αμερικάνοι έχουν 52 πράκτορες στην ΑΘΗΝΑ.... 52 ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ στην Αθήνα! Ο αριθμός δεν είναι μικρός για να περνά απαρατήρητος, Αλήθεια η κυβέρνηση τι λέει γι αυτό; πότε συμφώνησε να έρθουν 52 πράκτορες των Αμερικανών στην Ελλάδα; τι συμφωνίες κλείνει η Ελλάδα κάτω από το τραπέζι.. και ο λαός δεν ξέρει απολύτως τίποτα; Γιατί οι Αμερικανοί ζητούν κοινές περιπολίες στο Αιγαίο όταν γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι πρόσφυγες-λαθρό έρχονται με τις ευλογίες του Ερντογάν; Γιατί πιέζεται η Αθήνα και δεν πιέζεται η Άγκυρα να σταματήσει τις ροές; Οι Αμερικανοί ως προς τι ζητούν από την Ελλάδα να ενδώσει στις πιέσεις για κοινές περιπολίες;

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει χάσει προ πολλού την δυνατότητα να κυβερνήσει.. βασικά την δυνατότητα αυτή την έχασε το βράδυ του δημοψηφίσματος που το βροντερό και ηχηρό ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ σε όλα, έκει κάπου το παιχνίδι χάθηκε... και η Ελλάς παραδόθηκε άνευ όρων στους κατακτητές.

Η ώρα για να πάρουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ και ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ την χώρα στα χέρια τους έχει φτάσει.. είναι γνωστή η αντίδραση των στελεχών ότι εμάς μην υπολογίζεται, εμείς δεν είμαστε κυβερνητικοί και έχουμε άλλο ρόλο, μέχρι ενός σημείου η ενόχληση αυτή αρκετών στελεχών είναι σωστή, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι αν πέσει η σημαία της κυβέρνησης, τότε το κάστρο έχει αλωθεί εκ των έσω και τότε η αντίσταση δεν θα μπορεί να υπάρξει. Οι Στρατιωτικοί πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους πολύ σοβαρά και με το υψηλό αίσθημα ευθύνη που τους διακρίνει να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της χώρας και του ΛΑΟΥ.

Η υπαναχώρηση του ΕΘΝΟΥΣ στην ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ πρέπει να ανακοπεί όσο είναι νωρίς! Αν πέσουμε... δεν θα σηκωθούμε εύκολα.


ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.