Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Δεν υπήρχε ποτέ σκέψη για εθελοντική στράτευση... γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν χρήματα!

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για τη στράτευση των γυναικών ο υπουργός Αμυνας φαίνεται πως κάνει πίσω.

Οι έντονες αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και οι δηλώσεις στελεχών της Κουμουνδούρου που άδειαζαν τον αρχηγό των ΑΝΕΛ φαίνεται πως υποχρέωσαν τον κυβερνητικό εταίρο να κάνει πίσω.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη ο κ. Καμμένος δεν το λέει ευθέως ότι μπαίνει στο ψυγείο η πρωτοβουλία του, αλλά αφήνει να διαρρεύσει ότι «μια κουβέντα κάναμε, μια σκέψη ήταν, μια πρόταση και τίποτα άλλο».

Μάλιστα σύμφωνα με τη στήλη στο tovima.gr φαίνεται πως υπήρχαν και άλλες «σκέψεις» ή «κουβέντες» από το υπουργείο Αμυνας. Οπως ας πούμε αύξηση της θητείας στους 12 μήνες, πλην όμως προτού καν δημοσιοποιηθεί η «σκέψη» έδειξε τα δόντια της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και σταμάτησε.

Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ

Δεν υπάρχουν χρήματα, απλά τα πράγματα.. γιατί και εθελοντική στράτευση να κάνουν πάλι χρήματα θέλουν, εδώ αδειάζουν αποθήκες υλικών που θα έπρεπε να μένουν ανέγγιχτες για ενδεχόμενη επιστράτευση σε περίοδο πολέμου, για να δοθούν υλικά σε νεοσυλλέκτους.

ΕΠΟΠ και ΟΒΑ ήθελαν να προκηρύξουν θέσεις, όμως και αυτά τα σχέδια μπήκαν στο αρχείο γιατί δεν υπήρχαν χρήματα για μισθούς. Για να τελειώνουμε με το αστείο αυτό μια και καλή. Ξέρετε ότι στο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτό το θέμα και δεν έγινε καμία αναδημοσίευση γιατί γνώριζα ότι πρόκειται για φωτοβολίδα άνευ σημασίας.

Αφήστε να τελειώσει η αξιολόγηση... αφήστε να γίνουν αυτά που σας έχω γράψει και τότε ότι ξέρατε θα πάψει να υπάρχει... υπομονή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.