Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Οι Επαναστάσεις Στέφανε Χίο.. δεν προαναγγέλονται...


Το ότι φωνάζουμε μερικά.. επαναλαμβάνω μερικά blog, δεν σημαίνει ότι θα γίνει αύριο.. για να γίνει επανάσταση Στέφανε Χίο πρέπει και ο λαός να ξυπνήσει και να θέλει να αλλάξει την χώρα του. Διαφορετικά δεν θα είναι ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αλλά αιματοκύλισμα..

Για να τελειώνουμε με κάποιους βρώμικους κύκλους που διακινούν ύποπτα σενάρια αστάθειας, κορόιδα.. η λύση του αιματοκυλίσματος ΔΕΝ θα περάσει και ΔΕΝ θα περάσει γιατί ΕΝΤΙΜΟΙ και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Αξιωματικοί το πήραν είδηση... σας κατάλαβαν και δεν θα οδηγήσουν την χώρα στην αιματοχυσία όσο και να το θέλουν κάποιοι ξένοι πράκτορες! 

Οι Επαναστάσεις.. γίνονται από τον λαό για τον λαό με τον ΣΤΡΑΤΟ! Και αγαπητοί πράκτορες(δεν αναφέρομαι στον Στέφανο Χίο) , αξιαγάπητα βρομερά αποβράσματα ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ χυθεί.... για να μπείτε από την πίσω πόρτα και να μακελέψετε την χώρα!

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ... ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ... αλλά ΔΕΝ θα γίνει όπως το θέλουν οι ξένες Πρεσβείες και οι πράκτορες των Γερμανών.

Και πριν μπλέξετε τον Μακρυγιάννη και το κίνημα που έγινε τότε... καλό θα είναι να μην αντιγράφεται την ιστορία γιατί αγαπητά βρομερά αποβράσματα-ξένοι πράκτορες αυτά που ξέρατε, ξεχάστε τα!

Αγαπητέ Στέφανε Χιο... μάθε μερικά πράγματα για τις ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ!

Οι Επαναστάσεις γίνονται προ εκλογών... και όχι μετά.
Προϋπόθεση η πλήρη δυσαρμονία Κυβερνήσεως και λαού.

Η Επανάσταση Μακρυγιάννη διελύθει αμέσως μετά την Επανάσταση του, αφού πέτυχε τον σκοπό της με το Σύνταγμα που υπεγράφη.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αγαπητέ Στέφανε Χίο... θα έρθει με πολύ διαφορετικό τρόπο αλλά και οι δυο συνιστώσες του θα είναι και πάλι πρωταγωνιστές, ο λαός και ο ΣΤΡΑΤΟΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.