Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Δώρα και ευχές μοίρασε στο γηροκομείο Τσερίου ο ΓΓ του ΑΚΕΛ

Δώρα και ευχές σε παιδιά και ηλικιωμένους μοίρασε την Τετάρτη αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ και της ΠΟΓΟ με επικεφαλής τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού.

Η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε διαδοχικά το Νηπιαγωγείο Τσερίου και το Πολυδύναμο Κέντρο Εξυπηρέτησης Ηλικιωμένων Τσερίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο Πολυδύναμο Κέντρο Εξυπηρέτησης Ηλικιωμένων Τσερίου, η αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου και μοίρασε δώρα στους ηλικιωμένους ενώ ο ΓΓ του ΑΚΕΛ έκοψε και τη βασιλόπιτα για το 2016.

«Αυτές οι μέρες είναι μέρες χαράς, μέρες αλληλεγγύης και μέρες που ο καθένας προσπαθεί να δείξει τον καλύτερο του εαυτό» δήλωσε ο Άντρος Κυπριανού, εξηγώντας ότι στο πλαίσιο αυτό, το ΑΚΕΛ έκρινε σκόπιμο, όπως αντιπροσωπεία του επισκεφτεί εκείνους στους οποίους θέλει να μεταφέρει ιδιαίτερα την αγάπη του, δηλαδή τους ηλικιωμένους και τα παιδιά.

«Η ευχή μας για την Κύπρο και το σύνολο του κυπριακού λαού είναι να καταφέρουμε να λύσουμε το Κυπριακό με τρόπο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του λαού και από την άλλη να ξεπεράσουμε την κρίση με όσο δυνατόν λιγότερες συνέπειες για τους φτωχούς ανθρώπους» σημείωσε.

ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.