Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Σφαγή.. ξεπουλούν την χώρα χαρίζοντας τα σπίτια των Ελλήνων στους ξένους! ΟΧΙ του Γιούρογκρουπ στην εκταμίευση, κίνδυνος ολικής κατάρρευσης της χώρας!


Το ποσοστό των ιδιοκτητών που προστατεύονται από τους πλειστηριασμούς «πέφτει» στο 56% κατά μέσο όρο, ενώ προβλέπεται προστασία για όσους έχουν κατοικία αντικειμενικής αξίας 180.000 ευρώ, η οποία θα αυξάνεται κατά 50.000 ευρώ για το ζευγάρι και κατά 25.000 ευρώ για κάθε παιδί -με ανώτατο όριο τα τρία παιδιά.

Η Ελλάδα έχει κάνει πρόοδο, αλλά όχι αρκετή για να εκταμιευθεί η υποδόση των 2 δισ. ευρώ και τα 10 δισ. για τις τράπεζες.

Το μήνυμα ήταν σαφές: Αν δεν πούμε "Ναι, σε όλα" μέχρι το τέλος της εβδομάδας, δεν πρόκειται να υπάρξει ανακεφαλαιοποίηση.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ κατέστησε σαφές πως η Αθήνα έχει 5 ημέρες καιρό να συμμορφωθεί, σε διαφορετική περίπτωση, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα βρεθεί στον αέρα.

Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ 
Μας οδηγούν στο ΧΑΟΣ... αν δεν πάνε καλά τα πράγματα νομίζω ότι είναι ευθύνη πλέον των Ε.Δ. να αποκαταστήσουν την τάξη και την ομαλότητα. Δεν γλιτώνουμε την απόλυτη φρίκη... τουλάχιστον ας περιορίσουμε τις ζημιές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.