Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Ακριβώς πέντε χρόνια μετά οι τρομοκράτες χτύπησαν ξανά τα κεντρικά γραφεία του ΣΕΒ.

Ακριβώς πέντε χρόνια μετά οι τρομοκράτες χτύπησαν ξανά τα κεντρικά γραφεία του ΣΕΒ.

Η βομβιστική επίθεση σημειώθηκε στις 3:35 το πρωί και ενώ είχαν προηγηθεί –μόλις 40 λεπτά νωρίτερα- δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα σε εφημερίδες.

Η έκρηξη ήταν αρκετά ισχυρή με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κρατήρας στο σημείο ενώ προκάλεσε σοβαρές ζημιές και αρκετές σπασμένες τζαμαρίες στα γραφεία του ΣΕΒ, στο ξενοδοχείο Αμαλία αλλά και σε άλλα παραπλήσια κτίρια.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι δίπλα από τα γραφεία του ΣΕΒ βρίσκεται η κυπριακή πρεσβεία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ,δεν φυλασσόταν, ενώ η εξωτερική κάμερα καταγράφει μόνο την είσοδο και όχι τον δρόμο.

Αίσθηση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι οι τρομοκράτες κατάφεραν να προσεγγίσουν τα γραφεία του ΣΕΒ χωρίς να γίνουν αντιληπτοί ούτε από τις συχνές περιπολίες που γίνονται στην περιοχή ούτε από τους αστυνομικούς που φυλάσσουν το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που βρίσκεται λίγα μέτρα παρακάτω και έχει 24ωρη αστυνομική φύλαξη.

Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ: Για να φυλαχθούν ΟΛΟΙ οι στόχοι στην Αθήνα χρειάζονται 30.000 στατικοί φρουροί και περίπολα! Καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.