Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Για αστείο βάζω την είδηση... σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ, αυξημένα μέτρα στις Πρεσβείες στην Αθήνα.

Η ΕΛΑΣ έχει αυξήσει τα μέτρα σε Πρεσβείες και κτίρια ξένων συμφερόντων που βρίσκονται στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη αναφέρουν πηγές του Αστυνομικού ρεπορτάζ στο διαδίκτυο.. εδώ λοιπόν γελάμε γιατί μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί αυτή η είδηση.. 

Ποια χώρα; ποια κυβέρνηση; με ποια πολιτική; ποια Αστυνομία(τρέχουν ακόμα τα Citroen των 1.000.000 χιλιομέτρων..)θα σταματήσει αυτό που η ιδεολογία της ασπάζεται! Τι δηλαδή; την ελεύθερη διακίνηση των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη.. χωρίς ελέγχους και χωρίς σοβαρή υποδομή ώστε να αποτρέψει εισόδους εγκληματικών στοιχείων και τρομοκρατών!

Μια ανοχύρωτη χώρα είναι η ΕΛΛΑΔΑ και δεν αλλάζει αυτό, όσα μέτρα και να υπάρξουν, όσες αυξημένες καταστάσεις επιφυλακής και να υπάρξουν. 

Το κακό ΔΕΝ θα αργήσει να χτυπήσει την πόρτα μας... το γράφω χρόνια δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα όταν πολιτικοί της χώρας μας(βλέπε Βενιζέλο) διατυπώνουν απόψεις "Να βομβαρδίσουμε την ΣΥΡΙΑ μαζί με τους συμμαχους", όταν ακούς τέτοιες απόψεις.. ε κάπου εκεί το παιχνίδι έχει χαθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.