Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Γιατί μαλώνουμε για 10 χιλιόμετρα θαλάσσιου πλάτους; Αφού ο Γιούνκερ θα μας λύσει το πρόβλημα..


Η προδοτική δήλωση.. του Ευρωπαίου Αξιωματούχου...

«Είχα για παράδειγμα. προτείνει και αντιμετώπισα μεγάλες αντιδράσεις, Έλληνες και Τούρκοι να διαθέσουν μια κοινή ακτοφυλακή μεταξύ της Τουρκίας και των ελληνικών νησιών. Οι Τούρκοι συμφωνούν, οι Έλληνες όχι. Πού ζούμε; Το θέμα είναι ότι πρέπει να τσακωνόμαστε τώρα για 10 χιλιόμετρα θαλάσσιου πλάτους, ποιος είναι πού και για ποιο πράγμα αρμόδιος ή να σώσουμε ανθρώπινες ζωές; Μερικές φορές μιλάμε μακριά από τα πραγματικά θέματα της ζωής,χρειαζόμαστε μια ευρωπαϊκά οργανωμένη ακτοφυλακή», επισημαίνοντας ότι θα υποβάλει σχετική πρόταση ήδη εντός του έτους.

Τι λέει λοιπόν στον Έλληνα Πρωθυπουργό; έλα Αλέξη κάνε τα στραβά μάτια, δεν μας συμφέρει να γίνουμε εδώ εμείς οι του Βορρά αποικία προσφύγων.. βρείτε τα με την Τουρκία, κράτησε εδώ τους λαθρό ε και δώσε και στους Τούρκους ότι θέλουν στο Αιγαίο. Άσε και την Τουρκία μην την πιέζεις στα προαπαιτούμενα για την Ε.Ε. και εμείς κάτι θα κάνουμε για σένα.

Μην ξεχνάτε ότι σε λίγες ημέρες ο Τσίπρας θα πάει στην Τουρκία για επίσημη επίσκεψη και οι δηλώσεις του Φίλη μόνο τυχαίες δεν ήταν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.