Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Χέστηκε η Αριστερά και φυλάνε τον Φίλη μέρα νύχτα... αφήνοντας 5 Δήμους με ένα περιπολικό σε νυκτερινή βάρδια!

Τα έχουμε πει.. η Αριστερά έχει ποινικό μητρώο, δεν έχει ιστορία, οι επιθέσεις της Αριστεράς κατά της πατρίδας είναι ριζωμένες βαθιά στην ιδεολογία τους. Έχουν μίσος για την πατρίδα, αδιαφορούν για την ιστορία και επιθυμούν να διαγράψουν κάθε τι ΕΘΝΙΚΟ υπάρχει σε αυτή τη χώρα. Διαβάστε για τα αίσχη της αριστεράς και πως αφήνει 5 Δήμους της χώρας με ένα περιπολικό σε νυχτερινή βάρδια για να φυλάνε τον αρνητή της γενοκτονίας των Ποντίων.

Τα όσα ακολούθησαν το απόγευμα της Πέμπτης (06/11) -των δηλώσεων του Νίκου Φίλη, για «εθνοκάθαρση» και η αμφισβήτηση της γενοκτονίας των Ποντίων-, με βίαιες επιθέσεις σε βάρος πολιτικών στο Παμποντιακό Συλλαλητήριο και την καταδρομική παρέμβαση σε προγραμματισμένη βιβλιοπαρουσίαση, έθεσαν σε επιφυλακή την ΕΛΑΣ προς αποφυγή στοχευμένω επιθέσεων σε βάρος του Υπουργού Παιδείας. Με τη λήψη έκτακτων μέτρων, αποφασίστηκε η διάθεση του εντός από τα δύο περιπολικά της περιοχής …σε στατική ολονύκτια φύλαξη της κατοικίας του Νίκου Φίλη.

Με υπηρεσιακή απόφαση, η οποία κοινοποιήθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, στην περιοχή ευθύνης του οποίου εδρεύει και η κατοικία του Υπουργού Παιδείας της Κυβέρνησης, η νυχτερινή περιπολιά του Τμήματος (05-06/11), που επιτηρεί πέντε Δήμους, διατέθηκε σε στατική ολονύκτια φύλαξη, εξωτερικά της κατοικίας του Νίκου Φίλη.

Σύμφωνα με τη σχετική υπηρεσιακή απόφαση, η βραδινή περιπολία, από τα (μόλις) δύο υπηρεσιακά οχήματα της βάρδιας, που Αστυνομεύουν την περιοχή ευθύνης του τοπικού Τμήματος, διατέθηκε στη φύλαξη της κατοικίας του Υπουργού της Κυβέρνησης, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, την περιοχή που περιλαμβάνει πέντε από τους πιο πυκνοκατοικημένους Δήμους της Αττικής, να επιτηρεί, μόλις ένα περιπολικό της Αμεσης Δράσης.

Διαβάστε την συνέχεια στο https://nantiareport.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.