Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Θα σας θάψουμε όλους! Ζει και κλείνει τα 102.. ολοταχώς για τα 103 χρόνια ζωής.



Σήμερα Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, ο κορυφαίος ζών Πρωτεργάτης της 21ης Απριλίου, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ, κλείνει τα 102 και πάει στα 103.

Ο Στρατηγός Παττακός γεννήθηκε στις 8-11-1912 στην Αγία Παρασκευή Αμαρίου Ρεθύμνου, ενώ ο ένδοξος Πρώτος Βαλκανικός Πόλεμος διπλασίαζε την Ελλάδα… Ο «Στόχος» στέλνει τις θερμότερες ευχές του στον κορυφαίο (και πιο πιστό τα 10 τελευταία χρόνια!) αναγνώστη του, να φθάσει τα χρόνια της αείμνηστης μητρός του, Μαρίας Παττακού, που εκοιμήθη 120 ετών την δεκαετία του ’80. Τα όσα τραγικά συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα, αποτελούν την ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Στυλιανού Παττακού και των άλλων ηρωϊκών Ελλήνων Αξιωματικών που έκαναν την 21η Απριλίου, για να σώσουν την Χώρα των Θεών και των Ηρώων από τον Κομμουνισμό και τους Φαύλους Πολιτικάντηδες. Το φάντασμα της Εθνοσωτηρίου 21ης Απριλίου ακόμη πλανάται πάνω από τα κεφάλια των Πολιτικάντηδων...

Αλλά ο Στυλιανός Παττακός είναι εδώ ΖΩΝΤΑΝΟΣ και θα του θάψει ΟΛΟΥΣ...!!!

Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.