Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Το ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ σας τα έλεγε εδώ και χρόνια για τον ΣΥΡΙΖΑ... Προδοτικές δηλώσεις από τον ανιστόρητο Υπουργό Παιδείας!


Δωράκια κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Τουρκία.. δεν είναι έτσι χαζός ο Φίλης για να πει αυτά που είπε στην εκπομπή που ήταν καλεσμένος, η Μέρκελ πριν δυο εβδομάδες έκανε ταξίδι αστραπή στην Τουρκία δήθεν για το προσφυγικό, όμως δεν συζητήθηκε μόνο αυτό.. η Τουρκία βαρύνεται με την γενοκτονία των Ποντίων και μόνο αν η Ελλάδα κάνει πίσω θα μπορεί να ξεπλύνει στα μάτια των ξένων την ντροπή αυτή. Η Τουρκία πλέον θα έχει να επικαλείται την δήλωση Φίλη και την χθεσινή και αυτή προ 7ετίας που έκανε μαζί με άλλους ιστορικούς και δημοσιογράφους. Αυτός ήταν πάντοτε ο ΣΥΡΙΖΑ.. προδοτικά έβλεπε την Ελλάδα, δουλειές και υποχρεώσεις ξεπλένει το βρόμικο αριστερό παρελθόν αυτής της χώρα.. αλλά αυτά να τα βλέπατε όλοι εσείς που τους ψηφίσατε.

Ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ, στον Υπουργό... αλλά και ντροπή σε όλους εσάς που ψηφίσατε αυτό το μόρφωμα ανθελληνικής προπαγάνδας και φέρατε τον εχθρό μέσα στο Μαξίμου.

Ακολουθεί η προδοτική δήλωση.. και είναι προδοτική γιατί η Ελλάδα έχει αναγνωρίσει την γενοκτονία επίσημα και όποιος την αρνείται πρέπει να οδηγείτε στην δικαιοσύνη.

«Πριν από χρόνια ως δημοσιογράφος, έκανα τη δήλωση, συμμεριζόμενος απόψεις πολλών ιστορικών και πολλών διεθνολόγων. Κάναμε διάκριση ανάμεσα στην εθνοκάθαρση την αιματηρή και το φαινόμενο της γενοκτονίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε το αίμα, τον πόνο, όσα έχουν υποστεί οι Πόντιοι, από τη θηριωδία των Τούρκων. Αυτό είναι άλλο πράγμα και άλλο πράγμα η γενοκτονία με αυστηρή επιστημονική έννοια», δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, στον Νίκο Χατζηνικολάου και “στον ενικό”, ερωτηθείς σχετικά. «Αν γίνει η συζήτηση ψύχραιμα και επαναλαμβάνω, επί επιστημονικού επιπέδου, είναι άλλο πράγμα η εθνοκάθαρση, όσο αιματηρή και αν είναι, και άλλο πράγμα η γενοκτονία και το ολοκαύτωμα», προσέθεσε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.