Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Τρόμος στο Ανόβερο και ματαίωση του φιλικού της Γερμανίας με την Ολλανδία που θα γινόταν υπό το βλέμμα της Μέρκελ. Βρέθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί σε ασθενοφόρο!

Σε πανικό η Ευρώπη

Όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας, άγνωστοι τοποθέτησαν το βράδυ της Τρίτης εκρηκτικά σε ημιφορτηγό, το οποίο ήταν... καμουφλαρισμένο ασθενοφόρο, στάθμευσαν σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο της πόλης, όπου επρόκειτο να διεξαχθεί απόψε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου Γερμανίας και Ολλανδίας.

Παράλληλα «ύποπτο αντικείμενο» φαίνεται ότι εντοπίστηκε και στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Ο επικεφαλής της Αστυνομίας της πόλης, Φόλκερ Κλούβε, έκανε μάλιστα λόγο για «συγκεκριμένη προειδοποίηση για εκρηκτικά».

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα γεμάτο με εκρηκτικά σε κοντινή απόσταση από το στάδιο λίγη ώρα προτού πραγματοποιηθεί ο φιλικός αγώνας. «Είχαμε συγκεκριμένες ενδείξεις ότι κάποιος μέσα στο στάδιο είχε σκοπό να ενεργοποιήσει εκρηκτικό μηχανισμό», δήλωσε ο κ. Κλούβε και μίλησε για «συγκεκριμένη κατάσταση κινδύνου για όλο το Ανόβερο.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.