Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Προκαλεί την υφήλιο η Ναζιστική Κυβέρνηση της Ουκρανίας, καλεί σε επιστράτευση τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθολική η άρνηση των Στρατιωτών να επανδρώσουν τις θέσεις στις Ε.Δ.

Προκαλούν την διεθνή κοινότητα οι επιλογές των ΝΑΖΙ που βρέθηκαν εν μια πρωία.. κυβέρνηση στην Ουκρανία, αφού όμως πρώτα οι ανεκδιήγητοι Δυτικοί τους είχαν παράσχει κάθε υποστήριξη για να ανέβουν στην εξουσία.

Καλούν τους Εφέδρους να επανδρώσουν τις θέσεις στις Ε.Δ. προκαλώντας την Διεθνή κοινότητα.

Καθολική η άρνηση των εφέδρων.. να βοηθήσουν τους ΝΑΖΙΣΤΕΣ που βρίσκονται στην εξουσία.

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες.. πολιορκούνται βάσεις Πεζικού στην Κριμαία.. και δίνονται τελεσίγραφα από τις Δυνάμεις των Ρώσων για άμεση εκκένωση.


Οι αναγνώστες θυμούνται τι είχα γράψει λίγες ημέρες πριν.. τότε που η Δύση χαιρόταν για την φυγή του Γιανουκόβιτς και την συμφωνίας των 10 σημείων.. τότε λοιπόν είχα γράψει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει.. τώρα γράφω, ότι τίποτα δεν έχει αρχίσει ακόμα, η Ρωσία περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει. Και θα το κάνει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.