Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Πάμε όλοι μαζί στην Βόρεια Κορεά!!

Πηγή http://www.defence-point.gr/news/?p=97633

Οι ειδήσεις από τη Βόρεια Κορέα είναι συγκλονιστικές. Η παρουσία των Βορειοκορεατών στις εκλογές ανήλθε στο 100% και όλοι τους, «μονοκούκι» που λέμε στην Ελλάδα, υπερψήφισαν τον πεφωτισμένο νεαρό που κληρονόμησε από τον μπαμπά και τον παππού του, τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Ούτε μια αρνητική ψήφος. Είναι καταφανές, ότι αυτή η οικογένεια έχει σταλεί από την… ανώτερη δύναμη, δεν εξηγείται αλλιώς τόσο… ρεύμα στην κοινωνία.

Ά, έτσι ρα εξηγείται ο ενθουσιασμός του μπασκετμπολίστα, Ντένις Ρόντμαν, για τον αδελφικό του φίλο, αλλά και το ότι σε κάθε του εμφάνιση τα πλήθη παραληρούν, κάνοντας τον Σάκη Ρουβά να αναλογίζεται πως δεν έχει ζήσει τίποτα απολύτως.

Τούτων λεχθέντων, είναι απόλυτα λογική η διθυραμβική δήλωση που μεταδόθηκε από το Κορεατικό Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων (KCNA) και πανηγυρίζει για την «απόλυτη υποστήριξη και καταφανή εμπιστοσύνη» με την οποία περιβάλλουν τον ηγέτη, ο οποίος ήταν τόσο ασφαλής και σίγουρος για την προσωπική του γοητεία, ώστε φρόντισε να δημιουργηθούν κινητές κάλπες για να πάνε σε όσους δεν μπορούσαν να πάνε να ψηφίσουν.

Τόση δημοκρατία και φυσικά χαρά και ενθουσιασμός που εκτός του ότι οι Βορειοκορεάτες πήγαιναν να ψηφίσουν περήφανοι και ενδεδυμένοι παραδοσιακές στολές, εμφανίστηκαν και… ποιήματα για να γιορτάσουν την ψηφοφορία. Δύο χαρακτηριστικοί τίτλοι: «Τα κύματα των συναισθημάτων και η ευτυχία» και «Πηγαίνουμε στο εκλογικό κέντρο»!!!

______________

100%.. δλδ ψήφισαν και οι παραπληγικοι που δεν μπορούν να κουνηθούν καν... ψήφισαν και οι ασθενείς που βρίσκονται σε κώμα, ψήφισαν και οι πάσχοντες από την νόσο Αλτσχαιμερ... ψήφισαν και κουφοί... που δεν έχουν ακούσει κιχ από τι λέει ο τρελάρας εκεί στην Βόρεια Κορέα! Ψήφισαν και οι φυλακισμένοι... ψήφισαν και αυτοί που ΔΕΝ έχουν εκλογικό δικαίωμα!

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑΑΑΑΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.