Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Μετανάστες - Έχει πλάκα να κάνεις πως δεν βλέπεις...ή μήπως δεν έχει καθόλου πλάκα;

Το αντιφαστιστικό συλλαλητήριο, που διεξάγεται στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα δράσης κατά του φασισμού και του ρατσισμού.


Καλά κάνουν και διοργανώνουν αντιφασιστικά συλλαλητήρια, ο φασισμός είναι η ποιο τρανή απόδειξη της έλλειψης παιδείας για ένα κράτος-έθνος.

Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε να ζούμε με άλλους πολίτες από διάφορα μέρη του κόσμου. Η κοινωνία έτσι δυναμώνει περισσότερο και αντλεί νέες ιδέες και πληροφορίες.

Φυσικά θα πρέπει και η μετανάστευση να γίνετε κάτω από κάποιους όρους... που θα τηρούνται... απ΄όλους!


Πάμε όμως τώρα να δούμε και την άλλη πλευρά.. αυτή που τα ΜΜΕ της διαπλοκής ΔΕΝ θα σας δείξουν ΠΟΤΕ!

Προσέξτε... οι φωτογραφίες είναι από το ίδιο site(makeleio.gr) και δημοσιεύθηκαν σε ξεχωριστά άρθρα την ίδια όμως ημέρα(22/03)!


Το Πάσχα στη Συρία ήρθε πιο νωρίς. Αναρτήθηκε βίντεο στο διαδίκτυο 22/03/14 που παρουσιάζει την σταύρωση ενός νέου άντρα σε δημόσιο χώρο στη πόλη Ράκκα της Συρίας.Η ανάρτηση που το συνοδεύει χρεώνει αυτό το φρικιώδες έγκλημα στην ISIS Ισλαμικό κράτος του Ιράκ και της Μ.Ανατολής.(maloula.org)


Το πιο ανατρτιχιαστικό είναι ότι την όλη σκηνή απαθανατίζουν μικρά παιδιά και έφηβοι με τα κινητά αλλά και το γεγονός ότι η αποκρουστική εικόνα του Προμηθέα Δεσμώτη κατά την συριακή εκδοχή διαδραματίζεται σε κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο της πόλης.Ανάμεσα στο πλήθος που αρέσκεται να περιεργάζεται τον εσταυρωμένο της Συρίας υπάρχουν διάσπαρτοι κουκουλοφόροι που επιβλέπουν και επιθεωρούν την κατάσταση.Το θύμα ενδέχεται να είναι χριστιανός σύμφωνα με την σημειολογία της εκτέλεσης και διαπόμπευσής του.

Προφανώς έχει θανατωθεί αφού δεν δίνει σημεία ζωής.

Η επίσημη εκδοχή είναι ότι πρόκειται για σύριο πολίτη ο οποίος υποβλήθηκε σ΄αυτό το εξουθενωτικό παραδειγματικό μαρτύριο με την κατηγορία της κλοπής φαγητού.Στην πόλη της Ράκκα που την ελέγχουν οι ισλαμιστές οι κάτοικοι λιμοκτονούν.Όλα τα τρόφιμα κατάσχονται από τους αντάρτες ώστε έχουν υπό τον έλεγχό τους τον πληθυσμό.Όσοι βγαίνουν στην αναζήτηση τροφής έχουν αυτήν την αποτρόπαια τύχη.(Syrian Truth)

______________

Προφανώς και δεν θέλω να εξισώσω τα δυο αυτά περιστατικά και να υπονοήσω ότι και όσοι είναι εδώ θα κάνουν τα ίδια... αλλά υπάρχει μια ερώτηση που θα πρέπει να την κάνουμε κάποτε στην Πολιτεία...

Κύριοι Υπουργοί όλων των κυβερνήσεων από το 91 μέχρι και σήμερα... όταν ανοίξατε τα σύνορα ξέρατε ποιοι θα μπουν μέσα;

Πως οι πολίτες θα είναι σίγουροι, ότι μέσα σε αυτούς που κατέβηκαν στο συλλαλητήριο στην Αθήνα, δεν είναι και εγκληματίες που ίσως.. και να τους έδιωξαν κακήν κακώς από τις χώρες τους;

Πως μας διασφαλίζει η Ελληνική Πολιτεία, ότι αυτή τη στιγμή.. σήμερα πχ ΔΕΝ υπάρχουν στην Ελληνική επικράτεια Ισλαμοφασίστες τύπου Συρίας-Λιβύης-Αιγύπτου;

Πως κύριοι; πως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.