Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Βρομερό και τρισάθλιο ΠΑΣΟΚ! Ουρά των λαθρομεταναστών μέσα στη Βουλή..

Να καταργηθούν οι όροι “λαθρομετανάστευση” και “λαθρομετανάστης” από τα επίσημα νομικά κείμενα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ζητεί το ΠΑΣΟΚ, με τροπολογία που κατέθεσε την Παρασκευή, στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο. Την τροπολογία κατέθεσε ο Κώστας Τριαντάφυλλος, αρμόδιος Εισηγητής του ΠΑΣΟΚ σε θέματα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

http://ygro-pyr.blogspot.gr/

_____________

Αυτή είναι η αγάπη του ΠΑΣΟΚ για τον Ελληνικό λαό... οι οικογένειες δοκιμάζονται καθημερινά, οι νέοι δεν έχουν δουλειά, οι συνταξιούχοι τρώνε ψωμί για να περάσουν το μήνα μέχρι να έρθει 30 για να πάρουν την σύνταξη του, οι επαγγελματίες έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά το παρεμπόριο και τις κλοπές, η τάξη και ασφάλεια στις μεγάλες πόλεις είναι κάτι που το ψάχνουμε με το κιάλι! ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΟΜΕΡΟ ΠΑΣΟΚ.. ασχολείται με ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Να ποιους ψηφίσατε... φάτε τους για να καταλάβετε ότι αυτά τα κόμματα, τα δήθεν αστικά ήταν αυτά που κατέστρεψαν την Ελλάδα!

Αυτό το βρομερό ΠΑΣΟΚ... πότε θα πάψει να υπάρχει; Πόσα χρωστάει σε δάνεια; Γιατί δεν τα εξυπηρετεί; 

Αυτό το μόρφωμα.. το πρώην κόμμα και σημερινό απόκομμα.. πρέπει να μην μπει στην Βουλή ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Κόμματα που υπηρετούν ξένα συμφέροντα.. ΔΕΝ πρέπει να έχουν θέση στην Ελληνική Βουλή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.