Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωσε το που θα διατεθεί το πλεόνασμα η κυβέρνηση... τρέχα να τους ψηφίσεις ξανά! Κουτορνίθι...

“Είχαμε πει να μη βγει η χώρα από το ευρώ, να πετύχουμε πρωτογενές πλεόνασμα. να μοιράσουμε μέτος του πλεονάσματος στην οικονομία και να μοιραστεί για τις ανάγκες του ελληνικού λαού και το πετύχαμε”, είπε.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε μία σειρά μέτρων: “Πάνω από 500 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν στους φτωχότερους, με βάση εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, σε αυτούς που αδικήθηκαν και το έχουν ανάγκη,. Βεβαίως στους ένστολους, αλλά και στους άστεγους έκτακτη ενίσχυση 20 εκατ. ευρώ στις υπηρεσίες που τους προσφέρονται για φαγητό, στέγαση κλπ. Από 1 Ιουλίου μείωση ασφαλιστικών εισφορών και από τη πλευρά των εργοδοτών και των εργαζόμενων, κατά 3,9%. Θα ανακουφίσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα δώσει ώθηση στην αγορά. Επίσης, μέσα στο 2014, άλλο 1 εκατ. θα δοθεί για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς ιδιώτες”.
___________

Σου έριξαν το βιωτικό επίπεδο 35% και τώρα τρως τα ψίχουλα από τα παντεσπάνι της υπόδουλης κυβέρνησης των Αθηνών. Αυτά σου αξίζουν νεοέλληνα ραγιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.