Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Άλλοι καραγκιόζηδες.. για εκλογές! Στα ΣΚΟΠΙΑ πάνε για εκλογές! Με μια Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων κάνουμε τα ΣΚΟΠΙΑ χωράφι για πατάτες!

Επειδή έχουμε πάρει τους Ουκρανούς αμπάριζα και τους ρίχνουμε στο κεφάλι... τα ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ διαφέρουν και πολύ από την ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της Ουκρανίας!!! Για την ακρίβεια είναι τα ίδια σκατά.

Αυτές λοιπόν τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ... τις έφεραν στην επιφάνεια οι Δυτικές Κυβερνήσεις και οι Αμερικάνοι! Αυτές οι αλεπούδες είναι ένα βήμα από την  Ελλάδα με βοήθεια από τα μακρά χέρια των Αμερικανών!


Ο πρόεδρος της Βουλής των ΣΚΟΠΙΩΝ Τράικο Βελιάνοφσκι συγκάλεσε συνεδρίαση της ολομέλειας για την Τετάρτη, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την πρόταση για διάλυση του Σώματος.

Μετά την διάλυση της Βουλής, ο πρόεδρος του Σώματος Τράικο Βελιάνοφσκι θα προκηρύξει πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

Την πρόταση για διάλυση της Βουλής κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI του Αλί Αχμέτι, ενώ αυτή υποστηρίχθηκε και από το VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι, ο οποίος ανήγγειλε ότι οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 27 Απριλίου, μαζί με τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στα ΣΚΟΠΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.