Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Σε πανικό η ηγεσία της Τουρκίας, φόβος για εξαγωγή της κρίσης σε Αιγαίο και Συρία.

Ο Ερντογάν αρχίζει να χάνει οριστικά το παιχνίδι, σήμερα πήρε άλλη μια παράλογη απόφαση και έκλεισε το Youtube! Η εταιρία απάντησε με αγωγές σε διάφορες πόλεις της Τουρκίας που άρχισε να εφαρμόζεται η απαγόρευση.

Η ηγεσία της Τουρκίας πλέον είναι φτερό στον άνεμο και η καθημερινή εξαγωγή σκανδάλων για την οικογένεια του Ερντογάν έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην κυβέρνηση, ενώ άγνωστο είναι αν στηρίζεται από όλους της τους Υπουργούς και ειδικότερα από τον Γκιούλ. Η συμφωνία κάτω από το τραπέζι με τους φυλακισμένους Στρατηγούς ίσως να είναι ο άγνωστος παράγοντας Χ, για να παραμείνει ο Σουλτάνος Ερντογάν για κάποιο διάστημα, που ίσως να έχει συμφωνηθεί με τους Στρατηγούς, στην εξουσία.

Η προβληματική πάντως αντιμετώπιση της κρίσης από την πλευρά του Ερντγοάν εγείρει σοβαρά ζητήματα για την ασφάλεια της περιοχής. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Τουρκία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην μέση μιας άτυπης ψυχροπολεμικής σύγκρουσης, μεταξύ της Ρωσίας και των Η.Π.Α. και ταυτόχρονα έχει και το κλειδί που λέγετε Δαρδανέλια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.