Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Κόβουν την ενημέρωση από την Ρωσία τα καθεστωτικά ΜΜΕ στην Ελλάδα! Απαγορεύουν στους ανταποκριτές να μεταδίδουν τις θέσεις του Κρεμλίνου!

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΤΕ... ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ! Φάτε τώρα τη ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ αλλά αν συμβεί κάτι στην ΕΛΛΛΑΔΑ, μην πείτε ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν σας ενημέρωσε!!! Η ευθύνη πλέον βαρύνει εσάς που δεν δέχεστε να δείτε την αλήθεια. Αφού σας αρέσει να τρώτε την προπαγάνδα των Δυτικών καλά να πάθετε...

Έκοψαν στον αέρα τον ανταποκριτή τους στην Μόσχα…λόγω διαφωνίας που ανέκυψε με τον Ντερμπεντέρη…

Ο Θανάσης Αυγερινός, την ώρα που μετέδιδε τις πληροφορίες που είχε από την Μόσχα, δέχτηκε ωμή παρέμβαση από τον Ντερμπεντέρη.

Ο…
ανταποκριτής του καναλιού έλεγε εκείνη την στιγμή, πως η Ουκρανία, σύμφωνα με όσα λέει ο Πούτιν, δε θα αποτελέσει λόγο για να διαταράξει η Ρωσία τις σχέσεις της με την Δύση (λίγο αργότερα και ο Ιγνατίου από την Αμερική, είπε κάτι παρεμφερές: «μη χαλάσουμε τις σχέσεις μας για την Ουκρανία», φέρεται να είπε ο Πούτιν στον Ομπάμα).

Ο Θανάσης Αυγερινός συνέχισε να λέει για την Κριμαία, για την σύνθεση του πληθυσμού της και για τα όσα υποστηρίζουν οι Ρώσοι στην περιοχή, με αποτέλεσμα να μπει στη μέση ο Ντερμπεντέρης, να αμφισβητήσει το ρεπορτάζ του και να του πει κατάμουτρα «αυτά τα λες εσύ».

Ο δημοσιογράφος του απάντησε: όχι δεν είναι δικά μου αυτά που λέω. Αυτά λένε εδώ.

Τη «λύση» την έδωσε η Τρέμη, κόβοντας άρον άρον τον Αυγερινό….

nonews-NEWS 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.