Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Διακοπές θέλουν οι Βουλευτές μας... ψυχοπλακώθηκαν οι ενάρετοι άρχοντες του Έθνους.

Επιεικώς απαράδεκτη ήταν η εικόνα που παρουσίαζε το Κοινοβούλιο την Πέμπτη με τους ενδοκυβερνητικούς καβγάδες ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Λεωνίδα Γρηγοράκο για την τροπολογία…που αφορούσε τους μετανάστες.

Ο κ. Γρηγοράκος απέσυρε την τροπολογία και λίγη ώρα αργότερα ο κ. Μιχελάκης τον «άδειασε» και την… επανέφερε. Στην αίθουσα επικρατούσε εκνευρισμός και κάποια στιγμή, όπως γράφει ο «ΒΗΜΑτοδότης» η Ντόρα Μπακογιάννη να πλησιάζει τα υπουργικά έδρανα και να κάνει… παρατηρήσεις στους δύο υπουργούς που κάθονταν εκεί, τους κ.κ. Μιχελάκη και Αδωνι Γεωργιάδη: «Θέλω να ξέρω τι ακριβώς ψηφίζω, μήπως μπορείτε να μου πείτε, γιατί είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει σήμερα στη Βουλή» τους είπε.

Η Ντόρα ακούστηκε να λέει «ψυχοπλακώθηκα, φεύγω για διακοπές». Εξήγησε ωστόσο αργότερα ότι πάει στο Παρίσι, για δουλειές, όπως είπε, χωρίς όμως να αναφέρει τι είδους δουλειές είναι αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.