Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Κερδίζει το διπλωματικό παιχνίδι η Μόσχα! Προσωρινή εκεχειρία, ενώ στην Κριμαία συνεχίζεται με ομαλότητα το δημοψήφισμα!

Τα υπουργεία Άμυνας της Ουκρανίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας συμφώνησαν για εκεχειρία στην περιοχή της Κριμαίας μέχρι τις 21 Μαρτίου.

Η επόμενη μέρα έχει ως εξής, η Μόσχα θα δώσει πλέον την μάχη μέσω του Διπλωματικού πεδίου σε πρώτη φάση και σε δεύτερη φάση θα ενισχύει τις θέσεις της με αποστολή πολεμικού στην περιοχή, βάση και των συμφωνιών που έχουν υπογράψει οι δυο πλευρές. Οι Ουκρανοί μέχρι χθες φώναζαν για δήθεν εισβολή των Ρώσων στην περιοχή και αποστολή στρατευμάτων σε παραμεθόριες περιοχές, κάτι που φυσικά ισχύει ως ένα βαθμό αλλά όχι απόλυτα.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι Ουκρανικές δυνάμεις στην Κριμαία είναι εντός των στρατοπέδων και δεν φαίνεται να έχουν διάθεση να βγουν εκτός. Είναι πρωτοφανές το ότι δεν κυκλοφορούν ούτε φάλαγγες οχημάτων, ούτε καν μεμονωμένα καμιόνια για ανεφοδιασμό(τρόφιμα,υλικά,ιματισμός).

Η Ρωσία περιμένει το σημερινό αποτέλεσμα.. τελειώνει το δημοψήφισμα και από την επομένη μια νέα αυγή θα ανατείλει για τον Ρωσικό πληθυσμό της Κριμαίας. Ο Πούτιν νικητής μέχρι τώρα σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε στην διπλωματική σκακιέρα, περιμένει και να κάνει αυτός την τελευταία κίνηση.

Η ΡΩΣΙΑ νικήτρια και πάλι.. θα βάλει αυτή τη φορά μόνη της τους κανόνες στην σκακιέρα της Κριμαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.