Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Tου το σφύριξε μέσω στελεχών της Ιπποκράτους!

Ναι ναι.. ο Ευάγγελος θέλει να τελειώσει τον Αντωνάκη μέσω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.. θα τον πάει κόντρα μέχρι να σπάσει το γυαλί.

Η δεύτερη λύση που σκέπτεται και προτείνει ο Ευάγγελος στο Μητσάρα, αλλά ακόμα δεν βρίσκει το πως θα μπορούσε να γίνει, είναι η βελούδινη Επανάσταση στην ηγεσία της Ν.Δ.!

Κύκλοι της Ιπποκράτους.. λένε στο Μήτσο  "κάνε κάτι να φύγει ο Σαμαράς ώστε να συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε!" Αν σπάσει η κυβέρνηση τώρα στις επόμενες εκλογές, δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να σας στηρίξουμε.. γιατί ή θα πάρουμε πολύ μικρό ποσοστό ή θα μείνουμε εκτός. Κάνε κάτι για να σωθούμε και οι δύο, ο Αντώνης δεν μας κάνει τα χατίρια...

Βέβαια ο Αντωνάκης την έχει ψιλιαστεί την δουλειά και δεν αφήνει και πολλά πολλά να ακούγονται γύρω από το Μαξίμου, αλλά ο Ευάγγελος.. κολλιέται και αγωνιά!

Τι θα γίνει; Δύσκολη η αλλαγή ηγεσίας.. πριν το συνέδριο, όσο και να φωνάζει ο Ευάγγελος. Μετά έχουμε φθινόπωρο πάλι τρόικα.. σκάει το νέο έτος με την Ελλάδα να παίρνει τη σκυτάλη στη προεδρία της Ε.Ε., που λοιπόν καιρός για ανατροπή στην ηγεσία της Ν.Δ.!

Από το 2014 Ευάγγελε... όταν δεν θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ!

Άντε συχωρεμένοι εκεί στο ΠΑΣΟΚ, το προσπαθήσατε πάντως με νύχια και με δόντια αλλά δεν σας έκατσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.