Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Abdullah Κλινικά Νεκρός

http://www.drougos.gr/?paged=2
Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Abdullah bin Abdulaziz φέρεται να είναι κλινικά νεκρός αναφέρει το ιρανικό πρακτορείο press tv καθώς επίσης ο μονάρχης δεν έχει εμφανιστεί πρόσφατα στο κοινό.

Δημοσιογράφος από την Σ. Αραβία που εργάζεται για το Λονδίνο για την αραβική εφημερίδα Asharq Alawsat αναφέρει ότι ο Σαουδάραβας μονάρχης είναι κλινικά νεκρός από την Τετάρτη.


Το βασιλικό Δικαστήριο δεν έχει ακόμη σχολιάσει την έκθεση του θανάτου του βασιλιά. Ο γηραιός μονάρχης δεν έχει εμφανιστεί πρόσφατα σε καμία εκδήλωση καθώς και στις επίσημες συνεδριάσεις.

Είναι η δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες που η εφημερίδα Asharq Alawsat αναφέρει το θάνατο του βασιλιά Abdullah.

Τον Νοέμβριο του 2012, η καθημερινή παναραβική εφημερίδα ανέφερε ότι η βασιλιάς της Σ.Αραβίας έπεσε σε κώμα και ήταν κλινικά νεκρός σχεδόν μια εβδομάδα αφότου υποβλήθηκε σε μια 14ωρη χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο στην πρωτεύουσα της χώρας Ριάντ.

Η υγεία του 89χρονου βασιλιά έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια, με τον ίδιο να έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές.

Οι ετεροθαλείς αδελφοί του βασιλιά έχουν εκφράσει ανησυχίες τους για το μέλλον της πλούσιας σε πετρέλαιο χώρας και για την πιθανή εκδήλωση αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.

http://www.presstv.ir/detail/2013/05/26/305584/saudi-arabias-king-clinically-dead/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.