Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Αύριο Και Μεθαύριο Οι Εκδηλώσεις Των Ανθεστηρίων Στον Δήμο Γερμασόγειας

Αύριο(18/05) και μεθαύριο(19/05) θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση των Ανθεστηρίων στο Δήμο Γερμασόγειας. Η εκδήλωση θα λάβει χώραν στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης στον Ποταμό.

Στον χώρο θα λειτουργήσει έκθεση και λαϊκή αγορά φυτών και λουλουδιών καθώς και περίπτερα με άλλα είδη αλλά και με άλλες ποικίλες δραστηριότητες.

Στο πλαίσιο των θεματικών δραστηριοτήτων θα λειτουργήσουν περίπτερα με παραδοσιακά προϊόντα όπου τεχνίτες θα κάνουν επίδειξη της τέχνης τους και θα πωλούν τα προϊόντα τους ενώ παράλληλα θα υπάρχουν περίπτερα με παραδοσιακά ποτά, εδέσματα και γλυκίσματα.

Στο καλλιτεχνικό μέρος θα παρουσιαστούν, η χορωδία του Δήμου Γερμασόγειας, η Φιλαρμονική του Δήμου, το Σώμα Κυπρίων οδηγών με τις Μαζιορέττες, οι πρόσκοποι Γερμασόγειας, το Γυμνάσιο Αγίου Αθανασίου, ο Πολιτιστικός Όμιλος Γερμασόγειας, ρωσικά σχολεία της περιοχής και σχολές χορού.

Θυμίζουμε ότι λόγω της οικονομικής κρίσης δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρέλαση.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.